Εντελώς ανανεωμένη η ομάδα της - Tα πρόσωπα που θα έχει η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή της

Σχεδόν ολοκαίνουργιο το πάνελ της στον ΣΚΑΪ

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Οι καλοκαιρινές διακοπές ολοκληρώθηκαν και επίσημα για τα πρόσωπα της τηλεόρασης! Από τη Δευτέρα 28/8 βλέπουμε να κυκλοφορούν δελτία τύπου σχετικά με τις εκπομπές, τις πρεμιέρες και τα trailer των προγραμμάτων.

Από τις αρχές του Σεπτέμβρη λοιπόν, θα δούμε να βγαίνουν στον αέρα οι ψυχαγωγικές εκπομπές με τις κύριες παρουσιάστριες - κατά βάση - να είναι ίδιες, ωστόσο θα δούμε ενδιαφέρουσες αλλαγές, στα πρόσωπα των πάνελ.

Η φωτογραφία με τη νέα ομάδα της Φαίης Σκορδά

Η εκπομπή της Φαίης Σκορδά θα έχει κάποιες παραπάνω τροποποιήσεις. Πιο αναλυτικά, νέα πρόσωπα θα πλαισιώσουν την ομάδα της, το όνομα της εκπομπής θα αλλάξει (δείτε το εδώ) και μάλιστα θα βγαίνει στον αέρα πιο αργά από ότι τη βλέπαμε πέρυσι.

Με ένα instagram story, που έκανε την Τρίτη 29/8 η Φαίη μας έδειξε την πρώτη σύσκεψη με τους συνεργάτες της... αποκαλύπτοντας έτσι τις προσθήκες αλλά και τις αποχωρήσεις από την πρώην ομάδα.

Όπως βλέπουμε και παρακάτω μαζί της στο πάνελ θα είναι οι: Λάμπρος Κωνσταντάρας, Μάρτζυ Λαζάρου, Μαρία Φραγκάκη και ο Άγγελος Βουράκης.

Σκορδά εκπομπή

Ο πρώην συνεργάτης της Σκορδά που πήγε στην Τσολακη

Εδώ και πολύ καιρό έχει γίνει γνωστό, πως οι ψυχαγωγικές εκπομπές του Open θα αλλάξουν, καθώς πρόσωπα ολοκλήρωσαν τη συνεργασία τους με το κανάλι και άλλα ανανέωσαν για νέα εκπομπή και αλλαγή ζώνης.

Ο λόγος για την Ελένη Τσολάκη, η οποία αφήνει το Σαββατοκύριακο και μετακομίζει στην καθημερινή, πρωινή ζώνη του σταθμού. Πριν από λίγο καιρό μάλιστα είχαμε κάνει νύξη για την ομάδα, που θα έχει στο πλευρό της.

Η επιβεβαίωση ήρθε τη Δευτέρα 28/8 με ένα instagram story της παρουσιάστριας από τα γραφεία του Open, εκεί όπου φωτογραφήθηκε με τη νέα της ομάδα, που θα είναι: Ο Δημήτρης Μηλιόγλου, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, η Μαίρη Αυγερινοπούλου, ο Δημήτρης Σαράντος και Νίκος Γεωργιάδης, που αποχώρησε από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά και '''έκλεισε'' στη νέα της Τσολάκη.

Τσολάκη ομάδα

ΠΗΓΗ Οι