Τατιάνα Στεφανίδου: Η επίσημη ανακοίνωση του Alpha για την πρεμιέρα του T-live

Πότε θα βγει ξανά στον τηλεοπτικό αέρα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Τατιάνα Στεφανίδου: Η επίσημη ανακοίνωση του Alpha για την πρεμιέρα του T-live

Tο Tlive με την Τατιάνα Στεφανίδου επιστρέφει στον Alpha από τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου, και καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 14:50. Η εκπομπή επικαιρότητας, που αναδεικνύει ό,τι συμβαίνει γύρω μας τη στιγμή που συμβαίνει, επιστρέφει στον Alpha για 4η συνεχόμενη σεζόν, με την υπογραφή της Τατιάνας Στεφανίδου. Με φρέσκια αισθητική, μοντέρνα ματιά, νέα τρισδιάστατα γραφικά (AR Graphics) όλα στην υπηρεσία της είδησης.

Δείτε επίσης: Κρατήσεις σε κιριλέ εστιατόρια και βόλτες στο ηλιοβασίλεμα: Χωρίς τέλος οι διακοπές Τατιάνας Στεφανίδου και Νίκου Ευαγγελάτου

Η επίσημη ανακοίνωση για την πρεμιέρα της Τατιάνας Στεφανίδου και του T-live

Η κάμερα της εκπομπής βρίσκεται πάντα στον τόπο των γεγονότων με τους ρεπόρτερ να αναζητούν απαντήσεις στα καυτά ερωτήματα. Αποκλειστικά ρεπορτάζ, ζωντανές συνδέσεις, αποκαλυπτικές έρευνες, προσωπικές εξομολογήσεις, παρεμβάσεις και σχολιασμός ειδικών αναλυτών και προσώπων της επικαιρότητας συνθέτουν το πλαίσιο της εκπομπής. Γεγονότα που συγκλονίζουν το πανελλήνιο παρουσιάζονται και αναλύονται με την έμπειρη και ψύχραιμη τοποθέτηση της Τατιάνας Στεφανίδου και την υποστήριξη του δημοσιογραφικού επιτελείου της εκπομπής.

Το Tlive βρίσκεται για μία ακόμη σεζόν δίπλα στον άνθρωπο και τα προβλήματα της καθημερινότητάς του προσφέροντας έγκυρη και αξιόπιστη ενημέρωση για όσα τον απασχολούν.

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Γιαχνής
Αρχισυνταξία: Νατάσα Τσόλκα
Υπεύθυνη ρεπορτάζ: Έφη Κουλοχέρη
Δημοσιογραφική ομάδα: Γιώτα Κηπουρού, Πόπη Παπαδοπούλου, Ιάσων Τσόλης, Μάρω Κανελλάκη, Ειρήνη Πεϊβάνη, Νίκη Κλωνάρη

Τα λόγια της την ημέρα του φινάλε της εκπομπής

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς, όλους που μας παρακολουθήσατε και αυτή τη χρονιά, που είσαστε και αυτή τη χρονιά κοντά μας, που στηρίξατε την προσπάθειά μας, που μας κάνατε παρέα κάθε μεσημέρι. Θέλω να σας πω ότι την άλλη εβδομάδα το T-live συνεχίζεται.

Εγώ θα σταματήσω μία εβδομάδα νωρίτερα. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον Alpha. Κοντά σας θα είμαι, εδώ στον Alpha από Σεπτέμβρη. Ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ το κανάλι μου για τη συμπαράσταση, τη στήριξη, για όλα όσα προσφέρθηκαν σε αυτή την εκπομπή, σε κάθε δύσκολη στιγμή. Να έχετε ένα υπέροχο καλοκαίρι, από Σεπτέμβρη και πάλι εδώ, γειά σας!», είχε πει η Τατιάνα Στεφανίδου.