Secret Song: «Δεν το πιστεύω ότι κλαίω» - Συγκίνηση με το 1ο trailer της εκπομπής που θα παρουσιάζει η Ναταλία Γερμανού

Με πρόσωπα από την ελληνική showbiz

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Secret Song: «Δεν το πιστεύω ότι κλαίω» - Συγκίνηση με το 1ο trailer της εκπομπής που θα παρουσιάζει η Ναταλία Γερμανού

Η Ναταλία Γερμανού είναι ένα πρόσωπο, που έχει ανανεώσει το συμβόλαιό της με τον Alpha συνεχίζοντας την πολύ επιτυχημένη εκπομπή ''Καλύτερα δε γίνεται'' καθώς έχει αναλάβει και την παρουσίαση ενός νέου προγράμματος του ''Secret Song''.

Τα γυρίσματα για την εν λόγω εκπομπή έχουν ξεκινήσει, η οποία αναμένεται να προβληθεί στο νέο πρόγραμμα του σταθμού. Το πρώτο trailer είναι έτοιμο και δημοσιεύτηκε το βράδυ της Παρασκευής (1/9) από το λογαριασμό της Γερμανού στο instagram.

Από την πρώτη λοιπόν γεύση, που πήραμε μπορούμε να πούμε, πως πρόκειται για μια απαιτητική παραγωγή, που θα έχει ως καλεσμένους, πρόσωπα από το χώρο της ελληνικής showbiz με τις συγκινήσεις, που τους επιφυλάσσονται να είναι πολύ δυνατές (δείτε εδώ το trailer για το Καλύτερα δε γίνεται).

Το καθηλωτικό trailer για το Secret Song

«Secret song…έρχεται στο νέο πρόγραμμα του @alphatv», έγραψε η Ναταλία Γερμανού.

Secret Song

Οι αποκαλύψεις του Νίκου Κοκλώνη για τα τηλεοπτικά πρόσωπα και project

«Η Σίσσυ Χρηστίδου ανανεώνει στο MEGA. Δεν είναι για καθημερινό, είναι για Σαββατοκύριακο», ανακοίνωσε αρχικά ο Νίκος Κοκλώνης, με την παρουσιάστρια να συνεχίζει στο κανάλι, στο οποίο έχει χαρίσει υψηλά ποσοστά τηλεθέασης.

Από την άλλη, όσον αφορά το Secret Song, αποκάλυψε πως θα το παρουσιάσει η Ναταλία Γερμανού, γεγονός που τον χαροποιεί ιδιαίτερα, αφού πρόκειται για ένα πολύ επιτυχημένο project του εξωτερικού. «Έρχεται το Secret Song στον Alpha, που θα το παρουσιάσει η Ναταλία Γερμανού και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που θα κάνει επιτέλους σε ένα τόσο επιτυχημένο project του εξωτερικού», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Έρχεται τον Σεπτέμβρη. Δεν είναι κι εύκολο να γίνει, βλέπετε πως είναι το τηλεοπτικό τοπίο, είναι περίεργο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το J2US θα τελειώσει το καλοκαίρι, θα ξεκινήσει Ιανουάριο κι εγώ κάτι θα παρουσιάζω Σεπτέμβριο με Δεκέμβριο», ανέφερε για το Fame Story που επιστρέφει στην τηλεόραση μετά από πολλά χρόνια απουσίας.