Στούντιο 4: Η έκτακτη αλλαγή της ΕΡΤ για τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο

Ευχάριστα νέα!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Στούντιο 4: Η έκτακτη αλλαγή της ΕΡΤ για τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο

Αυτή τη σεζόν, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος επιστρέφουν στην ΕΡΤ1, μια ώρα αρχύτερα! Ακόμη πιο πλούσιο σε θεματολογία, το «Στούντιο 4», το πιο ξεχωριστό μαγκαζίνο της ελληνικής τηλεόρασης, κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023, στις 15:00.

Δείτε επίσης: Άβαφη με ατημέλητα μαλλιά - Μια κούκλα η Ζαμπέτογλου με την κόρη της και τον Παύλο Γαλακτερό στη Θάσο

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για το Στούντιο 4

Στον καναπέ τους έχουν ειπωθεί οι πιο ωραίες ιστορίες. Στην κουζίνα τους δίνεται μάχη για την τελευταία μπουκιά. Μαζί τους γελάμε, συγκινούμαστε, γνωρίζουμε νέους ανθρώπους, μαθαίνουμε για νέες τάσεις και αφήνουμε ανοιχτό παράθυρο σε έναν κόσμο αγάπης και αποδοχής.

Από Δευτέρα έως Παρασκευή, για τρεις ώρες, από τις 15:00 εώς τις 18:00, το «Στούντιο 4» θα μας κρατάει ευχάριστη συντροφιά με τα πιο όμορφες συζητήσεις και τα πιο ενδιαφέροντα θέματα.

Ραντεβού στις 15:00, με την πιο χαλαρή τηλεοπτική παρέα, στον φιλόξενο μπλε καναπέ του «Στούντιο 4», γιατί τα απογεύματα είναι πιο όμορφα όταν βρίσκεσαι με φίλους.

Tα δάκρυα στο φινάλε

Την Παρασκευή 30/6 προβλήθηκε η τελευταία εκπομπή για το Στούντιο 4 με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και το Θανάση Αναγνωστόπουλο να αποχαιρετάνε το κοινό τους μέσα από συγκινητικά λόγια καρδιάς.

Η Νάνσυ, που έχει δείξει σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, πόσο συναισθηματική είναι δεν άντεξε στην αποφώνηση και δάκρυσε από χαρά και συγκίνηση, δίνοντας στη συνέχεια πάσα στο Θανάση να μιλήσει

Το αγαπημένο εδώ και χρόνια τηλεοπτικό δίδυμο - με τους συνεργάτες τους να στέκονται πίσω τους - έδωσε ραντεβού για του χρόνου και συγκεκριμένα προς τα τέλη του Αυγούστου.

 Στούντιο 4