Ξέσπασε σε κλάματα η Νάνσυ Ζαμπέτογλου - Τι συνέβη στο Στούντιο 4 με την καλεσμένη τους

«Σήκω μαμά, όλα θα πάνε καλά»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Ξέσπασε σε κλάματα η Νάνσυ Ζαμπέτογλου - Τι συνέβη στο Στούντιο 4 με την καλεσμένη τους

Το μεσημέρι της Τετάρτης (29/3) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε καλεσμένη η Μελίνα Κανά. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για τί την προσωπική της ζωή, αλλά και την επαγγελματική της πορείαστον χώρο της μουσικής.

Ακόμη, η Μελίνα Κανά αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό οπυ αντιμετώπισε με την υγεία της, πάνω στην μουσική σκηνή και στην συνέχεια ο γιατροί την έβαλαν αμέσως στην ενταντική. Εκείνη στιγμή, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου ξεκίνησε να κλαίει και να εξιστορείται μια ανάμνηση της από το παρελθόν.

Διαβάστε επίσης: «Πέθανε όταν έκανα πρόβα τζενεράλε...» - Η απώλεια που δεν ξεπέρασε ποτέ η Μελίνα Κανά

Το ξέσπασμα της Ζαμπέτογλου στον αέρα του Στούντιο 4

«Εκεί που ήμουν στο «πάρτε με, σηκώστε με και βγάλτε με έξω», μία φωνή μέσα μου μού είπε: θα αφήσεις το παιδί σου να μεγαλώσει μόνο του στα ξένα χέρια, είσαι νέα κοπέλα, αγόρασες καινούργιο φόρεμα, τα φουστάνια σου ποιος θα τα βάλει; Κατευθείαν σηκώθηκα, ξαναντύθηκα και είπα θα το κάνω, η ζωή δεν σταματάει. Είπα: θα ζήσω, θέλω να ζήσω», ξεκίνησε να λέει η τραγουδίστρια.

«Γιατί εγώ την έχω ακούσει αυτή τη φωνή μια φορά στη ζωή μου και κάπως… Εγώ νόμιζα ότι μου το ‘λεγε το παιδί μου. Ήταν βρέφος, τόσο δα και νόμιζα ότι άκουσα τη φωνή της να μου λέει: μαμά, όλα θα πάνε καλά, σήκω. Καταλαβαίνεις, άκουσα τη φωνή της. Δε μιλούσε, ήταν μωρό, ήταν τριών μηνών», συμπλήρωσε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

"Πάγωσαν" όλοι με την αποκάλυψη της Νάνσυς Ζαμπέτογλου στο Στούντιο 4

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου εμφανίστηκε για άλλο ένα απόγευμα στο πλατό της ΕΡΤ και στην εκπομπή Στούντιο 4, παρόλο που δεν αισθανόταν πολύ καλά (δείτε εδώ γιατί) και μαζί με τον Θανάση Αναγνωστόπουλο υποδέχθηκαν ως καλεσμένο τους τον Αντίνοο Αλμπάνη.

Πριν ξεκινήσει η συνέντευξη, ωστόσο, η παρουσιάστρια θέλησε να μιλήσει για ένα ζήτημα που έχει προβληματίσει την κοινή γνώμη σε σχέση με τον ηθοποιό και να λύσει μία παρεξήγηση που έχει δημιουργηθεί γύρω από το όνομά του, το τελευταίο διάστημα τουλάχιστον.

«Εγώ θέλω πρώτα να λύσω μια παρεξήγηση. Επειδή έλεγαν ότι ο Αντίνοος έχει πολλές γυμνές φωτογραφίες στο προφίλ του. Σήμερα σε ακολούθησα και δεν ισχύει. Όλο ντυμένες βάζεις. Τζάμπα σε κατηγορούν. Είσαι πάρα πολύ ντυμένος.

Αλήθεια, επειδή τον ακολούθησα σήμερα κι ήθελα να δω γιατί λένε όλοι για το Instagram του Αντίνοου. Μπήκα μέσα και σε έκανα follow… αλλά δεν έχεις γυμνές φωτογραφίες. Μια χαρά κανονικό είναι το Instagram σου, ενός νορμάλ ανθρώπου. Πρόκειται περί παρεξηγήσεως. Αν αυτό που είπα μειώσει τους followers, να το πάρω πίσω», ανέφερε γελώντας η ίδια (δείτε εδώ την φωτογραφία που ανέβασε ο ηθοποιός και λίγα λεπτά αργότερα του την κατέβασε το Instagram).