Χαμός στο Στούντιο 4 - Τι συμβαίνει με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου

«Είμαι πολύ χάλια»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Χαμός στο Στούντιο 4 - Τι συμβαίνει με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου

Από το μεσημέρι της Δευτέρας (20/3) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Στούντιο 4» οι συντελεστές και οι δημοσιογράφοι έμειναν άναυδοι με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου. Η παρουσιάστρια της ΕΡΤ, με τον συνεργάτη της, Θανάση Αναγνωστόπουλο στην έναρξη της εκπομπής τους, αναφέρθηκαν σε κάτι που την ταλαιπωρεί.

Πιο συγκεκριμένα, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου μαζί με τον Θανάση Αναγνωστόπουλο αποκάλυψαν ότι ο ένας από τους δύο θα είναι πιο ενεργός σήμερα, γιατί τίθεται, πρόβλημα υγείας. Ευτυχώς, δεν είναι κάτι πολύ σοβαρό, αλλά η παρουσιάστρια έκανε λόγο για αδιαθεσία και ο συνεργάτης και κουμπάρος της πήρε την "σκυτάλη" για την σημερινή εκπομπή.

Διαβάστε επίσης: «Δεν μου αρέσει να λέω δημόσια “είμαι γκέι”» - Συγκινημένοι Ζαμπέτογλου και Αναγνωστόπουλος με την εξομολόγησή του στο Στούντιο 4

Η ανακοίνωση του Αναγνωστόπουλου για την Νάνσυ Ζαμπέτογλου στον αέρα του Στούντιο 4

Ο λόγος για μια... ζάλη!

«Σήμερα δεν θα σας απασχολήσω πάρα πολύ, είμαι πολύ χάλια, πραγματικά, θα κάτσω εδώ ήσυχα – ήσυχα και θα απολαύσω την εκπομπή που θα κάνει ο κύριος Θανάσης» είπε χαρακτηριστικά.

Τα λόγια Ζαμπέτογλου και Αναγνωστόπουλου στον αέρα του Στούντιο 4 για τα Τέμπη

"Παγωμένοι" και "μουδιασμένοι" καλησπέρισαν το κοινό σήμερα 3/3 το μεσημέρι ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος και η Νάνσυ Ζαμπέτογλου μέσα από την εκπομπή Στούντιο 4, με αφορμή την τραγωδία που σημειώθηκε στα Τέμπη -δείτε εδώ το ανατριχιαστικό σημείωμα που βρέθηκε για αγνοούμενη.

«Είναι μια δύσκολη στιγμή για εμάς. Και το παίρνω πάλι πίσω… δεν είναι δύσκολη στιγμή για εμάς. Είναι δύσκολη στιγμή για τις οικογένειες που έχασαν έναν άνθρωπο, έναν φίλο, έναν σύντροφο, έναν συμμαθητή, έναν συμφοιτητή. Για εμάς είναι στενάχωρο και αμήχανο. Μια κατάσταση που μπορούμε να διαχειριστούμε», ανέφερε αρχικά ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

«Είμαστε λίγο αμήχανα… Είναι αυτή η αμηχανία που την έχεις όταν έχεις συνηθίσει σε μια διαφορετική θεματολογία εκπομπής και καλείσαι να υπηρετήσεις κάτι άλλο, το οποίο σε πονάει και προσωπικά. Είμαστε στην τρίτη ημέρα του εθνικού μας πένθους. Είναι ακόμη χειρότερη η σημερινή ημέρα.

Δίπλα στον αριθμό και τα ονόματα των νεκρών, μπαίνουν πια φωτογραφίες, ηλικίες, ιστορίες και όνειρα. Πράγματα που δεν έγιναν, πράγματα που έγιναν, εμπειρίες που έζησαν και εμπειρίες που δεν πρόλαβαν να ζήσουν. Τώρα που θα μπαίνουν φωτογραφίες όμορφων ανθρώπων δίπλα στα νούμερα των νεκρών ο κόσμος θα γίνεται λίγο χειρότερος», είπε με τη σειρά της, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

«Έβλεπα ρεπορτάζ από το σπίτι μου και ένιωθα τον σπαραγμό. Νομίζω δεν έχω δει τίποτα πιο συνταρακτικό από τους γονείς, οι οποίοι αποκαλύπτουν τις ιστορίες των παιδιών τους… Πρέπει να είμαστε λίγο πιο διακριτικοί… Ας κατέβουμε και από το συννεφάκι που είμαστε. Θα έπρεπε ως δημοσιογράφοι να γνωρίζουμε περισσότερα πράγματα. Θα έπρεπε να γνωρίζουμε. Ξέρουμε πολλά για πράγματα που δεν έχουν καμία σημασία, πράγματα ανούσια και ξέρουμε ελάχιστα, γιατί ασχολούμαστε ελάχιστα, για πράγματα που είναι ζωτικής σημασίας» πρόσθεσε η δημοσιογράφος.