Καλοκαίρι Yes: «Γιατί κάνεις νοήματα Μαριάντα μου; Δολοφονία είναι!» - Εκτός εαυτού ο Τριαντάφυλλος με την τραγωδία στο Blue Horizon

Φωνές και οργή στο πλατό

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Καλοκαίρι Yes: «Γιατί κάνεις νοήματα Μαριάντα μου; Δολοφονία είναι!» - Εκτός εαυτού ο Τριαντάφυλλος με την τραγωδία στο Blue Horizon

Πρώτο θέμα παντού - ευτυχώς να λέμε - είναι από το βράδυ της Τρίτης 5/9 μέχρι και σήμερα η τραγωδία που σημειώθηκε στο λιμάνι του Πειραιά με τους εργαζομένους στο πλοίο Blue Horizon και τον 36χρονο Αντώνη που δυστυχώς έχασε την ζωή του.

Η τραγωδία αυτή σχολιάστηκε το πρωί της Τετάρτης 6/9 στην εκπομπή Καλοκαίρι Yes με τους παρουσιαστές να γίνονται έξαλλοι με το συμβάν.

Πιο συγκεκριμένα βλέποντας το βίντεο από την μοιραία εκείνη στιγμή (δείτε το εδώ) ο Τριαντάφυλλος ακούγεται να λέει: «Είναι δολοφονία; Είναι κάτι άλλο;» και λίγα δεύτερα αργότερα:

«Κάτσε, δεν κατάλαβα Μαριάντα μου! Γιατί κάνεις νοήματα; Δολοφονία είναι ρε φίλε! Θα μου κάνουν μήνυση; Τον σπρώχνεις τον άλλον έτσι; Είμαστε με τα καλά μας;», είπε σε έντονο ύφος ο Τριαντάφυλλος και βιάστηκε ανταποκριθεί ο Φοίβος Παπαδάκης λέγοντας «Μαζί σου, μαζί σου αλλά η δικαιοσύνη έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο».

Από 10μελή οικογένεια με οικονομικά προβλήματα - Ποιος ήταν ο 36χρονος άντρας που σκοτώθηκε

Με καταγωγή από το Λασίθι και μέλος 10μελής οικογένειας με οικονομικά προβλήματα. Ο 36χρονος άντρας που φαίνεται ξεκάθαρα στο βίντεο να σπρώχνεται από υπαλλήλους του πλοίου Blue Horizon στην θάλασσα διέμενε στις εργατικές κατοικίες του Αγίου Νικολάου και εργαζόταν σε κατάστημα της περιοχής. Το όνομά του, Αντώνης Καργιώτης.

Ο Αντώνης Καργιώτης εργαζόταν περιστασιακά σε διάφορες δουλειές για να στέλνει χρήματα στην οικογένειά του, αλλά ταξίδευε συχνά από την Κρήτη στην Αθήνα για προσωπικούς λόγους.