Star: Ευχάριστα νέα για Χατζίδου και Παύλου - Η επίσημη ανακοίνωση για το Breakfast at star

Αυτή θα είναι η νέα τους ομάδα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Star: Ευχάριστα νέα για Χατζίδου και Παύλου - Η επίσημη ανακοίνωση για το Breakfast at star

Πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή με την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου. Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου για δεύτερη χρονιά σερβίρουν το πιο νόστιμο breakfast που θα «γαργαλίσει» και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Ένα πλούσιο και χορταστικό πρωινό γεμάτο κέφι, ενθουσιασμό, ζωντάνια (δείτε εδώ φωτογραφίες από την πρώτη σύσκεψη).

Η επίσημη ανακοίνωση του Star για την πρεμιέρα του Breakfast at star

Lifestyle νέα από την Ελλάδα, πρωινές πτήσεις στο εξωτερικό, άφθονη τηλεοπτική επικαιρότητα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις της τελευταίας στιγμής, ζώδια, μαγειρική, όλα μπαίνουν στο «μπλέντερ» και συνθέτουν την πιο ξεχωριστή και λαχταριστή γεύση.

Οι απεσταλμένοι μας είναι παντού και καταγράφουν ό,τι συμβαίνει στο τηλεοπτικό σκηνικό και στον κόσμο της showbiz. Οι καλεσμένοι μας παραχωρούν τις πιο «ανατρεπτικές» συνεντεύξεις και… κάποιοι «υποβάλλονται» σε «απρόσμενες» δοκιμασίες!

Μαζί με την Ελένη και τον Ετεοκλή την παρέα συμπληρώνουν το «κομάντο» της ελληνικής δημοσιογραφίας Μαίρη Αργυριάδου, ο παθιασμένος και μαχητικός Κωνσταντίνος Ντάφλος, η γεμάτη αισιοδοξία και πάντα ενημερωμένη Λιλή Πυράκη.

Σταθερή συνταγή σε κάθε πλούσιο breakfast η «πλανητάρχισσα» Άση Μπήλιου, που αναλύει τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας και όχι μόνο.

Στην κουζίνα του Breakfast@Star καθημερινά ο MasterChef Σταύρος Βαρθαλίτης, μαγειρεύει το πιάτο της ημέρας και μοιράζεται μυστικά και αλήθειες των νόστιμων συνταγών του.

Καθημερινά στις 08:45 το Breakfast@Star υπόσχεται ένα πράγμα: Να γίνει το καλύτερο ξεκίνημα της ημέρας με θετική ενέργεια και χαμόγελο!

Γιατί είναι ωραίο να ξυπνάμε παρέα και να μοιραζόμαστε ένα Breakfast@Star γεμάτο χαρά!

Breakfast at star
Breakfast at star - Χατζίδου - Παύλου - Πρεμιέρα

Head of Productions: Σάββας Βέλλας

Executive Producer: Τόνια Σαγιάκου

Υπεύθυνη εκπομπής: Νάντια Χείρα

Σκηνοθέτης: Τάσος Σινάπης