ΑΝΤ1, Mega, Alpha, Star: Πότε κάνουν πρεμιέρα όλα τα παιχνίδια της φετινής σεζόν - Τι θα ισχύσει με το πρόγραμμα τηλεόρασης

Δείτε αναλυτικά τις αλλαγές

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
ΑΝΤ1, Mega, Alpha, Star: Πότε κάνουν πρεμιέρα όλα τα παιχνίδια της φετινής σεζόν - Τι θα ισχύσει με το πρόγραμμα τηλεόρασης

Σε τρεις φάσεις αναμένεται να χωριστούν οι πρεμιέρες της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, καθώς στις 11 Σεπτεμβρίου θα πουν την πρώτη καλημέρα οι πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές, στη συνέχεια στις 18/9 τη σκυτάλη θα πάρουν τα τηλεπαιχνίδια και στο τέλος θα μείνουν τα σίριαλ.

Κατά κύριο λόγο θα δούμε τα ίδια προγράμματα, που έκαναν επιτυχία και τις προηγούμενες χρονιές, στον ΑΝΤ1, στο Mega και στο Star με τον Alpha να φέρνει μπροστά ένα πολύ πετυχημένο τηλεπαιχνίδι του παρελθόντος.

Οι πρεμιέρες για τα τηλεπαιχνίδια της φετινής σεζόν

Ο λόγος για το ''Το πιο μεγάλο παζάρι'' με τον Ηλία Βρεττό, που θα βγει πρώτη φορά στον αέρα στις 18/9. Παράλληλα την ίδια ημέρα πρεμιέρα θα κάνει στο Mega το ''The chase'', που θα προβάλλεται καθημερινά στις 18.30 με τη Μαρία Μπεκατώρου (δείτε εδώ τις αλλαγές, που θα ισχύσουν φέτος στο παιχνίδι).

Σε ότι αφορά το Star, πρεμιέρα επίσης στις 18/9 θα κάνει το ''Cash or Trash'', που θα προβάλλεται καθημερινά στις 17:40 και ''Ο τροχός της τύχης'' με παρουσιαστή τον Πέτρο Πολυχρονίδη.

Τέλος, ο ANT1 συνεχίζει σταθερά με το ''Ρουκ Ζουκ'' με την πρεμιέρα να έχει προγραμματιστεί στις 18/9 στις 15:00 και τέλος φέτος το 5×5 με νέο παρουσιαστή, το Θάνο Κιούση και θα βγαίνει στον αέρα καθημερινά στις 17.30.