Παρέα με κότες και γαϊδούρια - Το επικό trailer της Φάρμας με πρωταγωνιστή τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο

Ο σεφ έτσι όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Παρέα με κότες και γαϊδούρια - Το επικό trailer της Φάρμας με πρωταγωνιστή τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο

Πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 αναμένεται να κάνει η Φάρμα με παρουσιαστή αυτή τη σεζόν όχι τον Σάκη Τανιμανίδη αλλά τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Λίγο πριν τον δούμε ξανά στη θέση του κριτή στο MasterChef (δείτε το trailer), ντύνεται αγρότης δίνοντας οδηγίες στους παίκτες.

Στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε, ανακοινώθηκε η ημερομηνία της πρεμιέρας, ενώ μας έδωσε και μια μικρή γεύση για τα όσα θα... κάνει ο "θείος Λεωνίδας". Η Φάρμα λοιπόν θα ανοίξει τις πόρτες της για τους τηλεθεατές αλλά και τους παίκτες την Δευτέρα 25/9 στις 21:00.

Στο trailer βλέπουμε τον Λεωνίδα Κουτσόπουλου να κάνει αγροτικές δουλειές όχι βέβαια με επιτυχία, ενώ τραγουδά το άσμα που «υμνεί» τους αγρότες.

Αυτό είναι το trailer της Φάρμας

Η ανακοίνωση του STAR

«Ο δημοφιλής chef, αφήνει πίσω του για λίγο, τους παλιούς, γνώριμους ήχους της κουζίνας, και ετοιμάζεται να υποδεχθεί τους παίκτες της ΦΑΡΜΑΣ για να απολαύσουν μαζί, το πρωινό λάλημα του κόκορα, το θρόισμα των φύλλων στο δάσος, το ρυάκι που κυλάει αλλά και δυναμικές δοκιμασίες υπό αντίξοες συνθήκες, σε ένα μαγευτικό τοπίο, μοναδικής ομορφιάς!

Στην καρδιά της ελληνικής φύσης, πολλά χιλιόμετρα μακριά από την άνεση του καναπέ, του ψυγείου και του ντελίβερι, η ΦΑΡΜΑ προσκαλεί τολμηρούς άντρες και γυναίκες να αφήσουν πίσω τους τη ρουτίνα, την καθημερινότητα και το άγχος της πόλης, για να επιστρέψουν στην ουσία, στις ρίζες μας, στη φύση!

Οι παίκτες της ΦΑΡΜΑΣ καλούνται να αντιμετωπίσουν όλες τις προκλήσεις, που κάνουν την αγροτική ζωή τόσο δύσκολη αλλά ταυτόχρονα τόσο μαγευτική, όπως τη φροντίδα των ζώων, την καλλιέργεια της γης, τη σκληρή δουλειά για όσα, μέχρι τώρα, ήταν αυτονόητα. Ταυτόχρονα, όμως, γοητεύονται από τη δύναμη και τη γενναιοδωρία της φύσης, που πάντα επιστρέφει απλόχερα την αγάπη που της προσφέρεις!

Νικητής, τόσο στο παιχνίδι όσο και σε προσωπικό επίπεδο, θα είναι εκείνος ή εκείνη που θα καταφέρει να εναρμονιστεί βαθιά και ειλικρινά με τους νόμους της φύσης!

Στη ΦΑΡΜΑ, ο κάθε παίκτης αναμετριέται με τον εαυτό του, αλλά είναι απαραίτητο να αναμετρηθεί και με τους γύρω του. Γιατί στο βιωματικό αυτό ταξίδι, οι παίκτες καλούνται καθημερινά να ανταποκριθούν σε αποστολές - δοκιμασίες με μεγάλες απαιτήσεις δύναμης, αντοχής και δεξιότητας. Μόνο έτσι θα κερδίσουν τις παροχές και τα έπαθλα, που θα κάνουν τη ζωή στην ύπαιθρο, ευκολότερη.

Κάθε εβδομάδα κάποιος θα αποχωρεί. Ο λιγότερο αυτάρκης; Ο λιγότερο ικανός να αποτελέσει χρήσιμο μέλος μιας ομάδας; Ο λιγότερο αποτελεσματικός στις δοκιμασίες;

Η συνολική στρατηγική, που θα επιλέξει κάθε παίκτης κατά την παραμονή του στη ΦΑΡΜΑ, αλλά κυρίως η θέληση και η προσαρμοστικότητα του, είναι τα στοιχεία που θα αναδείξουν τον νικητή, ο οποίος θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο των 50.000 ευρώ!

Μπορείς να είσαι εσύ, αυτός ή αυτή!

Το trailer των συμμετοχών, προβάλλεται ήδη στην οθόνη του Star και προσκαλεί όσους θέλουν να απολαύσουν την απόλυτη εναλλακτική δράση στη φύση!»