MasterChef: Στον αέρα το πρώτο trailer του 8ου κύκλου - Η ανακοίνωση για το έπαθλο και την πρώτη αλλαγή στον διαγωνισμό

Αλλάζουν όλα στο παιχνίδι

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
MasterChef: Στον αέρα το πρώτο trailer του 8ου κύκλου - Η ανακοίνωση για το έπαθλο και την πρώτη αλλαγή στον διαγωνισμό

Λίγοι μήνες έχουν περάσει μόνο από τότε που η Μαρία Μπέη σήκωσε το τρόπαιο του νικητή στο MasterChef 7 (δείτε εδώ την κίνηση ανθρωπιάς της) και ήδη οι κουζίνες "ζεσταίνονται" ξανά, καθώς η παραγωγή προετοιμάζει τις θέσεις για τους επόμενους διαγωνιζόμενους.

Την Τρίτη 8/8 μάλιστα, κυκλοφόρησε και το πρώτο επίσημο trailer για τον όγδοο κύκλο της εκπομπής μαγειρικής, για τις δηλώσεις των συμμετεχόντων και σε αυτό ανακοινώθηκε και η πρώτη αλλαγή που θα πραγματοποιηθεί. Αλλάζει εντελώς το έπαθλο και ο νικητής δεν είναι ο μόνος που θα χαρεί!

Το πρώτο trailer του MasterChef 8

Πιο συγκεκριμένα, ο μεγάλος νικητής πρόκειται να κερδίσει 70.000 ευρώ, μαζί με εξοπλισμό επαγγελματικής κουζίνας αξίας 30.000 ευρώ, ενώ κάτοχος της δεύτερης θέσης θα κερδίσει 30.000 ευρώ. Επίσης, καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού θα μοιραστούν σε δοκιμασίες άλλα 30.000 ευρώ.

Δείτε επίσης: Δεν άφησαν την κόρη τους στιγμή από το χέρι - Η σπάνια έξοδος του Σωτήρη Κοντιζά με την σύζυγο και το παιδί τους στην Αθήνα

Ποιος πρώην παίκτης του ριάλιτι ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας

Μια πολύ ευχάριστη είδηση έγινε γνωστή μέσα από τα social media και συγκεκριμένα από το instagram με πρώην παίκτη, που γνωρίσαμε στο Masterchef να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του.

Η στιγμή της πρότασης μάλιστα τραβήχτηκε βίντεο και έτσι είδαμε όλη την στιγμή, τον ενθουσιασμό της γυναίκας και φυσικά το υπέροχο δαχτυλίδι! Ο λόγος λοιπόν για τον σεφ, που θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας είναι για τον Παναγιώτη Αυγενικό, αδερφό του τραγουδιστή, Βαλάντη.

Δείτε επίσης: Έκλεψε τα βλέμματα η σύζυγός του με το λιτό νυφικό της - Παντρεύτηκε ο νικητής του MasterChef, Τιμολέων Διαμαντής

Η σύντροφος και μέλλουσα γυναίκα του, Βικτώρια δημοσίευσε την πρόταση στο instagram και έτσι βλέπουμε όλο τον ενθουσιασμό της αλλά και τον Παναγιώτη Αυγενικό τη στιγμή, που γονατίζει μπροστά της.