Κίνηση ανθρωπιάς από τη Μαρία Μπέη - Ρίγη συγκίνησης

Η ανάρτηση της στο instagram

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Κίνηση ανθρωπιάς από τη Μαρία Μπέη - Ρίγη συγκίνησης

Η Μαρία Μπέη είναι η μεγάλη νικήτρια του Masterchef 7 με την παίκτρια να σηκώνει την κούπα, κερδίζοντας παράλληλα τον τίτλο αλλά και το χρηματικό ποσό, που έδινε ως έπαθλο η παραγωγή του Star.

Η φιναλίστ λίγο μετά το ευχάριστο αυτό γεγονός είχε μια περιπέτεια με την υγεία της, η οποία την οδήγησε στο νοσοκομείο κάνοντας μάλιστα επέμβαση (δείτε εδώ αναλυτικά όσο δημοσίευσε).

Η συγκινητική πράξη της Μαρίας Μπέη

Τις επόμενες ημέρες η Μαρία Μπέη επισκέφτηκε την Τήνο και την Παναγία του νησιού με την πίστη της στο θεό να είναι μεγάλη κάτι, που φάνηκε και από την κίνησή της να επισκεφτεί την ογκολογική μονάδα παίδων ''Ελπίδα'' μοιράζοντας κομποσκοίνια και εικόνες στα παιδιά.

Μαρία Μπέη

Το βιογραφικό της

Μαρία Μπέη είναι 24 ετών, κατάγεται από την Πιερία. Από μικρή ηλικία ήξερε πως ήθελε να ασχοληθεί με την μαγειρική. Δεν επικεντρώθηκε στην οικογενειακή επιχείρηση που τόσο ήθελαν οι δικοί της, αλλά ακολούθησε το όνειρό της.

Η επίδοξη σεφ έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο MasterChef 4 όπου είχε δημιουργήσει αρκετές έχθρες αλλά είχε “κλέψει” και τις καρδιές πολλών τηλεθεατών. Στην πρώτη δοκιμασία, μάλιστα, για να πάρει την ποδιά, είχε μαγειρέψει έναν μαύρο χοίρο που εκτρέφουν στην πατρίδα της, μαζί με αλμυρά κόλλυβα με μία σάλτσα ρόδι και καραμελωμένα μήλα.

Η Μαρία Μπέη και ο Δημήτρης Μπέλλος γνωρίστηκαν στο MasterChef. Ξεχώρισαν με τις μαγειρικές τους ικανότητες, ενώ ερωτεύτηκαν και έγιναν ζευγάρι.

Οι δυο τους είναι αχώριστοι μέχρι και σήμερα, συγκατοικούν και δραστηριοποιούνται μαζί επαγγελματικά, δουλεύοντας σε ένα εστιατόριο.

Ο Δημήτρης, μάλιστα, βρέθηκε στο πλατό του MasterChef εχθές και την εμψύχωνε κατά την διάρκεια όλης της διαδικασίας.

Έχουν πραγματοποιήσει όλα αυτά τα χρόνια κοινής πορείας διάφορα ταξίδια τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, και όπως φαίνεται από τις αναρτήσεις τους στα social media, λάμπουν από ευτυχία.