Στο χειρουργείο εκτάκτως η Μαρία Μπέη - Τι συνέβη

Δείτε την ανάρτησή της

Στο χειρουργείο εκτάκτως η Μαρία Μπέη - Τι συνέβη

Στο νοσοκομείο βρήκε τη Μαρία Μπέη το πρωινό της Κυριακής, με την ίδια να το γνωστοποιεί μέσα από το Instagram της.

Η νικήτρια του φετινού MasterChef (το δημόσιο ευχαριστώ μετά τη νίκη της) χρειάστηκε να υποβληθεί σε μια επείγουσα χειρουργική επέμβαση, μετά από έντονο πόνο στο αυτί της από την ωτίτιδα, που την ταλαιπωρούσε.

Όσα δημοσίευσε η Μαρία Μπέη

Αρχικά, δημοσίευσε μια φωτογραφία από το νοσοκομείο, χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες.

Μαρία Μπέη

Λίγο αργότερα, επέστεψε με μία νέα ανάρτηση, αποκαλύπτοντας τον λόγο για τον οποίο έκανε εισαγωγή στο νοσοκομείο.

μαρία μπέη

"Σε όλους θα τύχουν εμπόδια στη ζωή" - Με δάκρυα στα μάτια μετά τη νίκη της στο MasterChef

Τις πρώτες δηλώσεις μετά τη νίκη της στο MasterChef έκανε η Μαρία Μπέη (δείτε την ανάρτηση της). Η σεφ που κέρδισε τις 50.000 ευρώ, μίλησε στην κάμερα, εκφράζοντας τα συναισθήματα της για την ευτυχία που βιώνει, ενώ στο πλευρό της στάθηκε ο σύντροφός της, Δημήτρης Μπέλλος.

"Δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμα. Είμαι πάρα πολύ συγκινημένη! Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ! Όταν θέλεις κάτι πάρα πολύ το πετυχαίνεις και αυτό πρέπει να το θυμόμαστε όλοι. Σε όλους θα τύχουν εμπόδια στη ζωή, αλλά πρέπει να τα προσπερνάμε και να βγαίνουμε νικητές. Αυτό κατάφερα εγώ σήμερα... Δεν μπορώ να σου εξηγήσω συναισθήματα. Είναι όλα μπερδεμένα στο μυαλό μου. Χαίρομαι πάρα πολύ".

Ποια τα σχέδια της νικήτριας μετά το τέλος του MasterChef; "Θα ήθελα να πάρω κάποιες ημέρες για τον εαυτό μου. Να κάνω κάποια προγραμματισμένα ταξίδια για εμένα και μετά συνεχίζουμε με αυτό που αγαπάμε" αποκάλυψε.

Ο έρωτας και η συγκατοίκηση με τον Δημήτρη Μπέλλο

Η Μαρία Μπέη και ο Δημήτρης Μπέλλος γνωρίστηκαν στο MasterChef. Ξεχώρισαν με τις μαγειρικές τους ικανότητες, ενώ ερωτεύτηκαν και έγιναν ζευγάρι.

Οι δυο τους είναι αχώριστοι μέχρι και σήμερα, συγκατοικούν και δραστηριοποιούνται μαζί επαγγελματικά, δουλεύοντας σε ένα εστιατόριο.