«Η Μαρία έτρεχε με το τρόπαιο πάνω κάτω μέσα στο στούντιο» - Η απάντηση του Νίκου Τράκα στην Μπέη όσον αφορά τους γονείς του

«Δεν νομίζω ότι συνέβη κάτι εσκεμμένα»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
«Η Μαρία έτρεχε με το τρόπαιο πάνω κάτω μέσα στο στούντιο» - Η απάντηση του Νίκου Τράκα στην Μπέη όσον αφορά τους γονείς του

Δυο ημέρες μετά τον τελικό του MasterChef ο Νίκος Τράκας που βγήκε δεύτερος βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Breakfast at star και παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη μετά την ήττα του ουσιαστικά από την Μαρία Μπέη.

Ο επίδοξος σεφ μεταξύ άλλων απάντησε στις προχθεσινές δηλώσεις της Μαρίας Μπέη και συγκεκριμένα στην ατάκα «οι γονείς του Νίκου δεν με συγχάρηκαν» χωρίς κανέναν απολύτως ενδοιασμό.

Η πρώτη συνέντευξη του Νίκου Τράκα μετά τον τελικό του MasterChef

«Δεν νομίζω ότι συνέβη κάτι εσκεμμένα. Μέσα στην αναμπουμπούλα, η Μαρία έτρεχε με το τρόπαιο πάνω κάτω μέσα στο στούντιο. Ξέρω ότι οι γονείς μου βρήκαν και χαιρέτισαν τα αδέρφια της Μαρίας, την ώρα που έφευγαν, γιατί έπρεπε να πάνε για δουλειά το πρωί. Ο θείος μου και τα αδέλφια μου έδωσαν κανονικά τα συγχαρητήριά τους», είπε αρχικά ο Νίκος Τράκας ενώ τόνισε ξανά πως «όλα ήταν μια χαρά, δεν έγινε τίποτα εσκεμμένα».

«Δεν είχα σίγουρο ότι θα είμαι ο νικητής», δήλωσε επίσης ο Νίκος ενώ στην συνέχεια αποκάλυψε «Εννοείται ότι είναι ένα παιχνίδι κι όταν μαγειρεύεις κάτι μπορεί να μην πάει τίποτα καλά. Εγώ πήγα μαγείρεψα, έβγαλα ένα αποτέλεσμα, ήταν καλύτερο της Μαρίας».

Έπειτα προβλήθηκε στην εκπομπή ένα απόσπασμα από την συνέντευξη της Μαρίας Μπέη η οποία ανέφερε πως ο ίδιος ο Νίκος της είχε πει πως αν κερδίσει το έπαθλο δεν θα το μοιραστεί κι εκείνος απάντησε δημόσια: «Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Είχε πέσει μια συζήτηση πάνω στην πλάκα στο σπίτι, δεν είχε γίνει κάτι να κάτσεις να συζητήσεις έλα ρε Μαρία κάτσε να δούμε πως θα το κάνουμε».

Τέλος, αναφέρθηκε και στο πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί «Με την αλωπεκία μού ήταν δύσκολο να ενταχθώ. Ειδικά όταν είσαι πιτσιρικάς νομίζεις ότι είσαι ο πιο διαφορετικός όλου του κόσμου. Έχω δεχτεί αυστηρή κριτική για την αλωπεκία. Ότι μπορείς να σκεφτείς μου το έχουν πει. Όσο μεγάλωνα το πιο εύκολο να δικαιολογήσεις είναι τα παιδιά που μαθαίνουν, από τους ενήλικες είναι λίγο περίεργο να το βιώνεις».

Πως θα αξιοποιήσει τα 14.000 ευρώ που κέρδισε στο «MasterChef»

«Σίγουρα θα πάω διακοπές, αυτό το ταξίδι στην Ισπανία πρέπει να το κάνω και γαστρονομικά και σαν χώρα. Με παρέα».