Alpha: Η επίσημη ανακοίνωση για το Super Κατερίνα και την Καινούργιου - Οι πρώτοι καλεσμένοι στην πρεμιέρα

Αναλυτικά τα ονόματα της νέας ομάδας

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Alpha: Η επίσημη ανακοίνωση για το Super Κατερίνα και την Καινούργιου - Οι πρώτοι καλεσμένοι στην πρεμιέρα

Η Δευτέρα 11/9 θα είναι ημέρα πρεμιέρας για πολλές ενημερωτικές και ψυχαγωγικές εκπομπές με το Super Κατερίνα και την Κατερίνα Καινούργιου να λένε την πρώτη τους καλημέρα λίγο με το Happy Day (δείτε εδώ την αποκλειστική συνέντευξη, που εξάσφαλισε η εκπομπή για τη νέα σεζόν).

Η επίσημη ανακοίνωση του Αlpha για το Super Κατερίνα

Η Κατερίνα Καινούργιου επιστρέφει τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου, για τρίτη χρονιά στον Alpha, με την πιο super διάθεση, μαζί με την παρέα της. Η ομάδα της Super Κατερίνα έρχεται καθημερινά, με την πιο ζεστή «καλημέρα», για να κάνει ακόμα πιο όμορφα τα πρωινά μας.

Μαζί με την Κατερίνα, ο Γρηγόρης Γκουντάρας καθώς και η Χρίσλα Γεωργακοπούλου, ο Γιάννης Πουλόπουλος και ο Χάρης Λεμπιδάκης αναλύουν και σχολιάζουν όλα τα θέματα που πρωταγωνιστούν στην επικαιρότητα, από την ενημέρωση έως την ψυχαγωγία. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, με το καυστικό του σχόλιο και τις καίριες παρεμβάσεις του, δίνει το δικό του, ιδιαίτερο στίγμα.

Η πιο δυνατή δημοσιογραφική ομάδα βρίσκεται πάντα στην καρδιά των εξελίξεων, με ζωντανές συνδέσεις, αποκλειστικά ρεπορτάζ, αποκαλύψεις, και συνεντεύξεις με τους πρωταγωνιστές των γεγονότων.

Ο Πέτρος Συρίγος, ο καταξιωμένος chef με τις ευφάνταστες και εντυπωσιακές συνταγές του, δίνει καθημερινά λύση στο ερώτημα κάθε νοικοκυράς και… νοικοκύρη «τι να μαγειρέψω σήμερα».

Αγαπημένοι καλλιτέχνες και προσωπικότητες από διαφορετικούς χώρους ανοίγουν την καρδιά τους στην Κατερίνα Καινούργιου, αποκαλύπτοντας μια διαφορετική, πιο ανθρώπινη πτυχή του εαυτού τους.

Η πιο αυθόρμητη πρωινή συντροφιά επιστρέφει ανανεωμένη!

Τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου η Κατερίνα Καινούργιου υποδέχεται την Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και τον Ορφέα Αυγουστίδη, την Αργυρώ και τον Αστέρη από τον «Σασμό».

«Super Κατερίνα» από τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου και κάθε μέρα από Δευτέρα εώς Παρασκευή, στις 10:00 π.μ. στον Alpha!

Κατερίνα Καινούργιου

  • Project manager: Θέμης Μάλλης
  • Αρχισυνταξία: Γιώργος Μιχαηλίδης, Ευφημία Δήμου
  • Αρχισυντάκτης οπτικοποίησης Μίνα Τζανετάτου
  • Σκηνοθέτης: Δημήτρης Σταματοπουλος
  • Executive Producer: Ντόρα Πνευματικάτου
  • Οργάνωση Παραγωγής: Τέτα Τσαβδαρίδου
  • Παραγωγή: Barkingwell