Από το GNTM στο Μεγάλο Παζάρι - Η συμπαρουσιάστρια του Ηλία Βρεττού στο νέο παιχνίδι του ALPHA

Πλάκα κάνεις τώρα

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Από το GNTM στο Μεγάλο Παζάρι - Η συμπαρουσιάστρια του Ηλία Βρεττού στο νέο παιχνίδι του ALPHA

To Πιο Μεγάλο Παζάρι, το θρυλικό τηλεπαιχνίδι, που έχει προβληθεί σε πάνω από 24 χώρες παγκοσμίως και έχει μοιράσει μοναδικά δώρα σε εκατοντάδες τυχερούς συμμετέχοντες, έρχεται στον Alpha, (δείτε εδώ την επίσημη ανακοίνωση του σταθμού) κι ενώ οι μέχρι στιγμής πληροφορίες ήθελαν το παιχνίδι να είναι αντρική υπόθεση, στην ομάδα του Ηλία Βρεττού και του Λευτέρη Μητσόπουλου, προστίθεται μια γυναικεία παρουσία με... ιστορικό στην τηλεόραση!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Breakfast at Star πρώην παίκτρια του GNTM, που είχε συγκινήσει, μάλιστα, κριτές και κοινό με την εμφάνισή της στις οντισιόν, θα ανοίγει τις κουρτίνες και θα μας παρουσιάζει τα πιο μεγάλα δώρα που δίνει το τηλεπαιχνίδι!

Η Ελένη Ασημάκη στο Μεγάλο Παζάρι

Η Ελένη Ασημάκη είχε δηλώσει στο παιχνίδι πως πάσχει από μικροδρεπανικυτταρική αναιμία και μέχρι και τη συμμετοχή της στο GNTM χρειαζόταν να κάνει μεταγγίσεις κάθε δυο εβδομάδες.

Όπως είχε αναφέρει, όμως, σε συνέντευξή της λίγο καιρό μετά τις οντισιόν του GNTM, μετά την εμφάνισή της στον διαγωνισμό μοντέλων, επικοινώνησαν μαζί της άτομα που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα και την ενημέρωσαν πως υπάρχει μια θεραπεία που δεν επιβάλλει μεταγγίσεις, αλλά αρκεί η λήψη μόνο ενός χαπιού.

Το 2021, λοιπόν, η Ελένη Ασημάκη εξομολογήθηκε ότι παίρνει ένα χάπι ημερησίως και πηγαίνει στο νοσοκομείο μια φορά κάθε δυο μήνες.