Γειά σου: Ανακοινώθηκε λίγο πριν αυριανή (16/9) πρεμιέρα - Τι συμβαίνει με την εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου

Τα δύο πρόσωπα που θα της κάνουν ποδαρικό

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το Σάββατο 16/9 η Μαρία Μπακοδήμου επιστρέφει στο φυσικό της χώρο, στο τηλεοπτικό πλατό της εκπομπής ''Γειά σου'', που παρουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά καλύπτοντας την ζώνη του Σαββατοκύριακου από τις 11:50 π.μ (δείτε εδώ την ομάδα της).

Η παρουσιάστρια είναι έτοιμη για τη μεγάλη πρεμιέρα, που έχε προγραμματιστεί για το Σάββατο 16/9 και μάλιστα λίγο πριν την πρώτη εκπομπή, το κανάλι κυκλοφόρησε trailer με τους δύο καλεσμένους, που θα κάνουν ποδαρικό.

Ο λόγος για την Κάτια Δανδουλάκη, που φέτος θα συμμετέχει στους ''Πανθέους'' και για τη Σοφία Χατζηπαντελή, που εδώ και μία εβδομάδα βλέπουμε καθημερινά στη θέση της κριτικής επιτροπής του My style rocks.

Οι δύο καλεσμένοι στην πρεμιέρα του ''Γειά σου''

Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΙ

Για δεύτερη συνεχόμενη τηλεοπτική σεζόν θα μας κρατάει συντροφιά τα Σαββατοκύριακα.

Η Μαρία Μπακοδήμου έρχεται για δεύτερη σεζόν στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, μαζί με την καλύτερη και πιο «ΓΕΙΑ ΣΟΥ» παρέα, από το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου στις 11.50.

Αποκλειστικά ρεπορτάζ, ξεχωριστοί καλεσμένοι, αναπάντεχες συνεντεύξεις αλλά και ενδιαφέροντα τηλεοπτικά νέα, όλα αυτά με μια πιο… ΓΕΙΑ ΣΟΥ ματιά! Με χιούμορ, εύστοχο σχόλιο, αυθεντική και ειλικρινής, η Μαρία Μπακοδήμου, ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα της τηλεόρασης θα μας λέει «ΓΕΙΑ ΣΟΥ» κάθε Σαββατοκύριακο μεσημέρι, μαζί με τη Νάνσυ Παραδεισανού, τον Κωνσταντίνο Αρτσίτα και τον Ισίδωρο Φίκαρη.

Γειά σου ΣΚΑΙ

Η πιο ευχάριστη παρέα του Σαββατοκύριακου, είναι στον ΣΚΑΪ.

«ΓΕΙΑ ΣΟΥ», με την Μαρία Μπακοδήμου από το Σάββατο 16/9 στις 11:50

Αρχισυνταξία: Νίκος Σερεμετάκης.

Σκηνοθεσία: Μιχάλης Ρουμπής