"Σούσουρο" με την είδηση για την Μαρία Μπακοδήμου - Έγινε γνωστό πως...

Ευχάριστα νέα για την παρουσιάστρια!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Μαρία Μπακοδήμου
Instagram / Μαρία Μπακοδήμου

Η Μαρία Μπακοδήμου, την περασμένη σεζόν, δοκιμάστηκε σε έναν τελείως διαφορετικό ρόλο από εκείνους που είχε συνηθίσει, ως κεντρική παρουσιάστρια στη μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου, με την εκπομπή "Γειά σου". Τα προηγούμενα χρόνια παρουσίαζε το Power of Love, το Style Me Up, ενώ υπήρξε και κριτής στο Just The 2 of Us, επομένως ήταν κάτι πρωτόγνωρο για εκείνη.

Πραγματοποιήθηκαν αρκετές αλλαγές μέχρι να βρεθεί η απαραίτητη ισορροπία και να "δέσει" η ομάδα της, όμως φαίνεται πως πέτυχε τον στόχο της και το κανάλι του ΣΚΑΙ έμεινε ικανοποιημένο, γι' αυτό και πήρε το πράσινο φως για τη νέα σεζόν.

Το πρώτο trailer για την πρεμιέρα του "Γειά σου" με την Μαρία Μπακοδήμου

Την Παρασκευή 8/9, μάλιστα, δημοσιεύθηκε και το επίσημο trailer για τον δεύτερο χρόνο του "Γειά σου", στο οποίο θα βρίσκεται μαζί με την Μαρία Μπακοδήμου, η Νάνσυ Παραδεισανού, ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας και ο Ισίδωρος Φίκαρης (δείτε εδώ ποιος είναι ο καλεσμένος που δεν πήγε ποτέ).

Η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί το επόμενο Σάββατο 16/9, στις 12:00 το μεσημέρι!

Τα λόγια της στην τελευταία εκπομπή

Αυλαία έπεσε για την εκπομπή του ΣΚΑΙ, Γειά σου, το μεσημέρι της Κυριακής 9/7, και η Μαρία Μπακοδήμου συγκέντρωσε όλη την ομάδα τριγύρω της, ώστε να ευχηθούν όλοι μαζί αγκαλιασμένοι για το καλοκαίρι, με την ίδια να νιώθει ανακουφισμένη που τελικά όλα πήγαν καλά.

Μάλιστα, ανανέωσε το ραντεβού με τους τηλεθεατές για το Σεπτέμβρη, ελπίζοντας πως η ίδια και οι συνεργάτες της κατάφεραν να ψυχαγωγήσουν τον κόσμο. Με καλή διάθεση και χαμόγελα, λοιπόν, είπε το δικό της "αντίο".

Διαβάστε επίσης: "Το μεγαλύτερο ατού της είναι ότι αυτοσαρκάζεται" - Ποια παρουσιάστρια εκθειάζει η Μαρία Μπακοδήμου

«Αχ, η ομάδα μου εδώ είναι. Μόνο εμείς; Ελάτε όλοι μέσα. Ελάτε να χαιρετήσουμε όλοι μαζί τον κόσμο. Πέρασε μια χρονιά που τα είχε όλα. Τελείωσε, τελείωσε καλά. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους. Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους έναν προς έναν. Πήγαν όλοι καλά. Πήγαν όλα ρολόι. Να' στε καλά, να' μαστε καλά, να περάσουμε ένα υπέροχο καλοκαίρι. Θέλω να ευχαριστήσω εσάς που ήσασταν παρέα μας. Ευχαριστώ πολύ και την καναλάρα, που στέκεται απ’ έξω και δεν θέλει να μπει στο πλατό. Ελπίζω να ήμασταν μία καλή παρέα και να συναντηθούμε ξανά τον Σεπτέμβρη. Φιλιά πολλά. Καλό καλοκαίρι, να προσέχετε τον εαυτό σας. Εδώ πάλι τον Σεπτέμβρη»

Διαβάστε επίσης: Survivor All Star: «Σου έκανε τα γλυκά μάτια; Νομίζω, ναι» - Σε αμηχανία η Στέλλα Ανδρεάδου με το σχόλιο της Μπακοδήμου για την σχέση της με τον Πρίαμο