Εξελίξεις με την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού λίγο πριν την πρεμιέρα - Η ανακοίνωση του Alpha

Αναλυτικά όλες οι πληροφορίες για το ''Καλύτερα δε γίνεται''

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το φετινό καλοκαίρι της Ναταλίας Γερμανού ήταν γεμάτο, ανέμελο και ξεκούραστο με την παρουσιάστρια να κάνει μέρος των διακοπών της με συνάδελφους της από την εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται, που αναμένεται να κάνουν πρεμιέρα στον Alpha πολύ σύντομα (δείτε εδώ την περιπέτεια υγείας της Γερμανού λίγο πριν την πρεμιέρα).

Η επίσημη ανακοίνωση του Αlpha για την πρεμιέρα του ΄΄Καλύτερα δε γίνεται΄΄

Είναι το σταθερό ραντεβού μας το μεσημέρι του Σαββατοκύριακου κι αυτό δεν αλλάζει. Η Ναταλία και η ομάδα της μας ενημερώνει, μας κρατά συντροφιά, μας κάνει να περνάμε όμορφα, μας δίνει χαρά. Με στυλ, καλή διάθεση, αυθεντικότητα και αμεσότητα.

Σχολιάζει τα γεγονότα με τρόπο μοναδικό, δίχως στεγανά, με κοφτερή ματιά αλλά και χιούμορ.

Ξεχωριστοί καλεσμένοι που δεν θα δείτε αλλού, προσωπικότητες από το χώρο της τέχνης, κάθονται στον καναπέ του «Καλύτερα δε γίνεται», για να μιλήσουν γι αυτά που δεν θα πουν αλλού. Ρεπορτάζ που θέλουμε να δούμε, θεματολογία διαφορετική, θέματα που μας απασχολούν κι όλα αυτά που μας έχει συνηθίσει η πιο συνεπής σε ύφος και συναίσθημα εκπομπή του Σαββατοκύριακου.

Η Ναταλία Γερμανού στα καλύτερά της, μας μεταφέρει όλη την καλή ενέργεια, το ήθος και την ήρεμη δύναμη της προσωπικότητάς της.

Μαζί της η παρέα που έχουμε αγαπήσει, οι αχώριστοι Ναταλία Αργυράκη, Δημήτρης Πανόπουλος, Εβελίνα Νικόλιζα, Γιάννης Κορδώνης και o Παναγιώτης Ραφαηλίδης, ο καθένας με το δικό του διαφορετικό ρόλο και λόγο.

Ο Κωνσταντίνος Αντωνάτος καταθέτει την άποψή του για την ελληνική τηλεόραση!

Ο Χρήστος Κούτρας μας κρατά ενήμερους για όλα τα νέα της ελληνικής και διεθνούς showbiz!

Ο Βασίλης Δρυμούσης στον ρόλο του αρχισυντάκτη οργανώνει, εμψυχώνει και φροντίζει ώστε να γίνονται όλα «καλύτερα».

Στη σκηνοθεσία της εκπομπής ο Κώστας Γρηγοράκης.