Θα γίνει μεγάλος χαμός - Ανακοινώθηκε η επίσημη πρεμιέρα για τον Ηλία Βρεττό και το ''Πιο μεγάλο Παζάρι'' (Βίντεο)

Τα πρώτα πλάνα από το τηλεπαιχνίδι

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Θα γίνει μεγάλος χαμός - Ανακοινώθηκε η επίσημη πρεμιέρα για τον Ηλία Βρεττό και το ''Πιο μεγάλο Παζάρι'' (Βίντεο)

Ο Ηλίας Βρεττός παράλληλα με τις πίστες και το τραγούδι αναλαμβάνει ένα νέο ρόλο, την παρουσίαση του παιχνιδιού ''Το πιο μεγάλο Παζάρι'' στον Alpha μαζί με τη βοήθεια δύο πολύ ταλαντούχων νέων παιδιών (δείτε εδώ).

Η ανακοίνωση του Alpha για την πρεμιέρα του ''Πιο μεγάλο παζάρι''

Το πιο μεγάλο παζάρι, το θρυλικό τηλεπαιχνίδι, που έχει προβληθεί σε πάνω από 24 χώρες παγκοσμίως και έχει μοιράσει μοναδικά δώρα σε εκατοντάδες τυχερούς, κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου στις 17:45 στον Alpha και μαζί του ο Ηλίας Βρεττός στον ρόλο του παρουσιαστή για πρώτη φορά.

Το επίσημο δελτίο Τύπου του Alpha ανακοίνωσε την ημερομηνία της πρεμιέρας με κάθε επισημότητα όπως και τη συμμετοχή του Λευτέρη Μητσόπουλου και της Ελένης Ασημάκη.

«Καθημερινά, στις 17:45 το απόγευμα, ο Ηλίας Βρεττός, σε ρόλο παρουσιαστή, θα κάνει το καλύτερο παζάρι με κέφι, χιούμορ και θετική διάθεση, δίνοντας μια κεφάτη νότα στα απογεύματα μας και κάνοντας…μεγαλειώδες παιχνίδι!

To διασκεδαστικό τηλεπαιχνίδι που ξεκίνησε από την Αμερική το 1963 και έχει αφήσει ιστορία στην παγκόσμια τηλεόραση, βασίζεται στην τύχη και στο ρίσκο και χαρίζει αμέτρητες στιγμές χαράς, ενθουσιασμού αλλά και αγωνίας.

Οι συμμετέχοντες επιλέγονται ανάμεσα από το κοινό και μέσα από διασκεδαστικές και πρωτότυπες δοκιμασίες, πρέπει να κάνουν το καλύτερο παζάρι και να αποφύγουν το ΖΟΝΚ!

Συμμετέχει ο Λευτέρης Μητσόπουλος σε ρόλο έκπληξη!

Μαζί τους και η Ελένη Ασημάκη.

Το Πιο Μεγάλο Παζάρι είναι έτοιμο να μοιράσει καθημερινά τα περισσότερα, πλουσιότερα και μεγαλύτερα δώρα που έχουν δοθεί ποτέ και έρχεται από τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου και κάθε απόγευμα στις 17:45 στον Alpha με τον Ηλία Βρεττό!