Φάρμα highlights 26/9: Η πρώτη οικειοθελή αποχώρηση, η μεταφορά στο νοσοκομείο και ο μονομάχος

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φάρμα highlights 26/9: Η πρώτη οικειοθελή αποχώρηση, η μεταφορά στο νοσοκομείο και ο μονομάχος

Το βράδυ της Δευτέρας 25/9 η Φάρμα έκανε πρεμιέρα στο STAR (δείτε εδώ τα highlights). Οι παίκτες προσπαθούν ακόμα να γνωρίσουν ο ένας τον άλλο και να προσαρμοστούν στις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στο ορεινό χωριό της Αρκαδίας, χωρίς τρεχούμενο νερό στο σπίτι, ηλεκτρισμό και φαγητό.

Χθες 26/9, το δεύτερο επεισόδιο βγήκε στον αέρα και είχαμε πολλές εξελίξεις, όπως για παράδειγμα την πρώτη αποχώρηση, δυο τραυματισμούς αλλά και τον πρώτο μονομάχο.

Δείτε επίσης: Τα βιογραφικά των 20 παικτών

Αναλυτικά τα 26/9 highlights της Φάρμας

Μάζεψε τα πράγματά του και έφυγε άρον άρον - Η πρώτη οικειοθελής αποχώρηση

Πριν καλά καλά, μάθουν ο ένας τον άλλο, πραγματοποιήθηκε η πρώτη οικειοθελής αποχώρηση.

Ο Σπύρος Αθανασίου από το πρώτο βράδυ κιόλας συνειδητοποίησε πως ήταν μάλλον λάθος απόφαση να βρεθεί στο παιχνίδι και εφόσον δεν μπόρεσε να εγκληματιστεί, μάζεψε τα πράγματά του και πρωί πρωί ανακοίνωσε στους συμπαίκτες του πως αποχωρεί. Ο Σπύρος Κοσμάς, με τον οποίο είχε έρθει αρκετά κοντά στεναχωρήθηκε περισσότερο από όλους, όμως δεν μπορούσε παρά να δεχθεί την απόφασή του.

Παίκτρια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά από σοβαρό ατύχημα

Η 22χρονη Μαρίλια, η οποία από μικρή έζησε σε ένα κτήμα γεμάτο ζώα, με γαϊδουράκια δηλαδή, κατσικάκια, κότες, πάπιες, κουκουβάγιες, χελώνες, σκύλους, αλλά και άλογα, πλησίασε το rescue άλογο που υπάρχει στο κτήμα, παρακούοντας τις συμβουλές των υπόλοιπων διαγωνιζόμενων, στάθηκε πίσω του και εκείνο τελικά την κλώτσησε. Αμέσως έπεσε κάτω και φώναζε πως πονάει πολύ.

Στο πλευρό της βρέθηκαν κάποιοι συμπαίκτες της, αλλά και οι γιατροί της παραγωγής, τους οποίους ειδοποίησε ο Σπύρος. Οι ίδιοι έκριναν πως έπρεπε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς της συνέβη και ποια είναι η κατάστασή της, με εκείνη να είναι τρομοκρατημένη.

Τραυματίστηκε στη μέση του αγώνα - Ποια ομάδα κέρδισε την πρώτη ασυλία

Κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας, παρόλα αυτά, τα πράγματα δεν κύλησαν ομαλά, και άλλος ένας τραυματισμός συνέβη. Ο Ευάγγελος χτύπησε άσχημα το χέρι του και έτσι βγήκε από το παιχνίδι. Τη θέση του πήρε ο Άκης. Αυτό, όπως ακούστηκε στην πορεία, φάνηκε να είναι κάποιο κόλπο, ώστε να μπει κάποιος δυνατότερος, όμως δεν διευκρινίστηκε εάν αυτό είναι αλήθεια.

Τελικά τη μάχη την κέρδισαν οι πράσινοι, επομένως ο τραυματισμός αυτός φάνηκε πως λειτούργησε θετικά, με τους μπλε να βρίσκονται στη δύσκολη θέση που πρέπει να διαλέξουν ποιοι θα παλέψουν για να παραμείνουν στο ριάλιτι.

Οι μπλε, λοιπόν, αυτό που έκαναν ήταν να τα βάλουν με τη Μαρία, υποστηρίζοντας πως παίζει στρατηγικά, με την ίδια να ξεσπά:

«Τους άκουγα όσο ήταν έξω από τη σκηνή. Καθόμουν απομακρυσμένη, γιατί δε μου αρέσει να συμμετέχω σε τέτοια καραγκιοζιλίκια. Έχουν σάκο του μποξ τη Μαρία. Όταν φύγει ο σάκος του μποξ θα χτυπάνε στον αέρα; Θέλω να δω ποιος θα είναι ο επόμενος σάκος».

Αυτός είναι ο πρώτος μονομάχος της εβδομάδας

Ο λόγος για τη Μαρία, η οποία δεν φαίνεται να έχει ενταχθεί και θεωρεί πως δεν είναι ευπρόσδεκτη. Περίμενε πως θα βρισκόταν σε αυτή τη θέση, όμως δεν σημαίνει ότι δεν στεναχωρήθηκε. Παρόλα αυτά, τόνισε πως θα δώσει το 100% του εαυτού της για να μείνει και να μη τους κάνει τη χάρη, αλλά δήλωσε πως ακόμα κι αν φύγει, θα βρει τρόπο να ξαναγυρίσει.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο δεύτερος μονομάχος θα βγει μετά από μία ακόμη ομαδική δοκιμασία. Όποια ομάδα χάσει θα βγάλει και τον παίκτη που θα αγωνιστεί ενάντια στη Μαρία.