Πολύ ευχάριστα νέα για το Νίκο Χατζηνικολάου

Έγινε γνωστό πως...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Νίκος Χατζηνικολάου έχει επιστρέψει εδώ και καιρό στις οθόνες του τηλεοπτικού κοινού μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ωστόσο, απόψε, Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου, έχει πρεμιέρα με την εκπομπή "Πρόσωπο με πρόσωπο".

Δείτε επίσης: Με γυαλιά ηλίου και πλούσια μαλλιά - Αυτός είναι ο τρίτος γιος του Νίκου Χατζηνικολάου από το γάμο με την Τσολακάκη

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 λίγο πριν την πρεμιέρα του Νίκου Χατζηνικολάου

Πρόσωπα της Πολιτικής, πρόσωπα της πρώτης γραμμής, από την Οικονομία και την Κοινωνία, πρόσωπα της επικαιρότητας διασταυρώνουν τα ξίφη και τα επιχειρήματά τους στην εκπομπή «ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ», με τον Νίκο Χατζηνικολάου, που κάνει πρεμιέρα απόψε στις 24:00. Συνεντεύξεις, συζητήσεις και πολιτικές αντιπαραθέσεις, που κάνουν αίσθηση και δίνουν στον πολίτη τη σφαιρική εικόνα όλων των εξελίξεων.

Πρόσωπο με πρόσωπο: Τι θα δούμε απόψε, στην πρεμιέρα της εκπομπής του Νίκου Χατζηνικολάου
Απόψε, ο Νίκος Χατζηνικολάου και οι καλεσμένοι του βάζουν στο επίκεντρο της εκπομπής την επόμενη μέρα στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, μετά την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη στην ηγεσία, καθώς και τα σενάρια διάσπασης.
Η ακραία πόλωση, οι ίντριγκες και το παρασκήνιο.
Τι θα κάνει η Έφη Αχτσιόγλου;
Ποια πρωτοκλασάτα στελέχη στηρίζουν τον νέο Πρόεδρο και ποια του έχουν γυρίσει την πλάτη;

«Πρόσωπο με πρόσωπο», με τον Νίκο Χατζηνικολάου: Πρεμιέρα απόψε στις 24:00.

#ProswpoMeProswpo

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Κατερίνα Βάχλα
Διεύθυνση εκπομπής: Πρόδρομος Παπαηλιόπουλος
Αρχισυνταξία: Μαρία Θεμελή
Υπεύθυνη καλεσμένων: Ευανθία Τασσοπούλου
Συντακτική ομάδα: Παρασκευή Γκόλτσιου, Φωτεινή Νάσσου, Γιώτα Δελέγκου, Δέσποινα Μανδρανή

Το χειρουργείο που έκανε

Με μία ανάρτηση, που έκανε ο ίδιος το Σάββατο 22/7 στο λογαριασμό του Instagram μας δείχνει αφενός, πως έκανε θαλάσσιο σπορ στην Κέρκυρα με μεγάλη άνεση και χαρά και αφετέρου αποκάλυψε, πως πριν από λίγο καιρό έκανε ένα σοβαρό χειρουργείο στη σπονδυλική στήλη.

«Στα 60 και μετά από ένα ζόρικο χειρουργείο στη σπονδυλική στήλη… Συνεχίζουμε! Με αγωνιστική διάθεση και νεανικό πείσμα!», έγραψε ο Νίκος Χατζηνικολάου.