MEGA: Η ανακοίνωση του σταθμού για την Αγγελική Νικολούλη - Τι συνέβη

Διαβάστε αναλυτικά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
MEGA: Η ανακοίνωση του σταθμού για την Αγγελική Νικολούλη - Τι συνέβη

Μετά το όμορφο καλοκαίρι που πέρασε κάνοντας διακοπές σε διάφορα νησιά, αλλά και βόλτες με σκάφος παρέα με καλούς φίλους, η Αγγελική Νικολούλη επιστρέφει μέσα από τη συχνότητα του MEGA με την επιτυχημένη αστυνομική εκπομπή, Φως στο Τούνελ.

Το κανάλι λοιπό, εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για την ημερομηνία της πρεμιέρας, αλλά και για το τι θα παρακολουθήσουμε το πρώτο βράδυ...

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ALPHA για την εκπομπή Φως στο Τούνελ της Αγγελικής Νικολούλη

Την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου στις 23:20, η Αγγελική Νικολούλη επιστρέφει με το «Φως στο Τούνελ», στο MEGA.

Στο μικροσκόπιο της δημοσιογράφου – ερευνήτριας, μπαίνουν για 29η τηλεοπτική σεζόν, υποθέσεις που ζητούν απαντήσεις. Μυστηριώδεις εξαφανίσεις, ανεξιχνίαστα εγκλήματα, περίεργοι θάνατοι και πολύκροτες ιστορίες που απασχολούν έντονα την κοινή γνώμη.

Δυνατή έρευνα με την ενεργή συμμετοχή τηλεθεατών και έμπειρων ειδικών συνεργατών.

Με ανανεωμένη την ομάδα της, η βραβευμένη δημοσιογράφος θα επιχειρήσει για ακόμη μία χρονιά να φωτίσει υποθέσεις που παραμένουν στο σκοτάδι. Σε όλα αυτά τα χρόνια ερευνών το «Τούνελ» έχει εντοπίσει περισσότερους από 1.800 αγνοούμενους σε 950 εκπομπές, ενώ έχει συμβάλει αποτελεσματικά και στην εξιχνίαση 27 δολοφονιών.

Η ανανέωση της συνεργασίας τους

«Το MEGA ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την ανανέωση της συνεργασίας του με την Αγγελική Νικολούλη.

Το όνομά της έχει συνδεθεί άρρηκτα με την εξιχνίαση των πιο πολύπλοκων υποθέσεων. Η αναγνώριση της προσφοράς της στην έρευνα έχει τιμηθεί, διαχρονικά, με πολλαπλές διακρίσεις. Η αξία και η αποτελεσματικότητά της έχουν χαραχτεί βαθιά στη συνείδηση του κόσμου. Η πρωτοκαθεδρία τής εκπομπής της έχει καταγραφεί με τα πιο εντυπωσιακά ρεκόρ στην τηλεθέαση.

Η Αγγελική Νικολούλη, με τον επαγγελματισμό, την επιμονή και το αλάνθαστο ένστικτό της έχει συμβάλει καθοριστικά στην επίλυση και των πιο δύσκολων γρίφων, και θα συνεχίσει με αμείωτο ζήλο την αποκαλυπτική της έρευνα.

Το «Φως στο Τούνελ» επιστρέφει το φθινόπωρο στο MEGA ανανεωμένο και δυνατό για να ρίξει φως σε νέες, σκοτεινές ιστορίες», γράφει η ανακοίνωση.

Η ίδια, μάλιστα, πριν από λίγες ώρες δημοσίευσε και το πρώτο trailer στο προφίλ της στο Instagram.