Ο Τάσος Δούσης συνεχίζει το ταξίδι του στην Ιορδανία! Μη χάσετε το 3ο μέρος με τα μυστικά της Παλιάς Πόλης του Αμμάν

Δείτε το trailer

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Τάσος Δούσης
Instagram / Τάσος Δούσης

Όταν οι λέξεις αδυνατούν να περιγράψουν τις εικόνες αναλαμβάνουν δράση οι «ΕΙΚΟΝΕΣ με τον Τάσο Δούση»! Και αυτή τη σεζόν μέσα από τη συχνότητα του OPEN beyond, ο Τάσος Δούσης με τις χαρακτηριστικά γλαφυρές περιγραφές του ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο και μας παρουσιάζει με τον μοναδικό του τρόπο χώρες, πόλεις, εξωτικά μέρη, συγκλονιστικά τοπία και καταπληκτικούς ανθρώπους.

Η νέα σεζόν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο: Με το ταξίδι στην Ιορδανία! Αυτό το Σάββατο 21/10 το νέο επεισόδιο, το τρίτο μέρος του ταξιδιού στον φανταστικό αυτό προορισμό (σε περίπτωση που χάσατε το πρώτο επεισόδιο μπορείτε να το δείτε εδώ και το δεύτερο εδώ) στις 20:00 στο OPEN beyond.

Και για περισσότερες ΕΙΚΟΝΕΣ, και το Σάββατο 21/10 και την Κυριακή 22/10 θα προβληθούν ακόμα δύο επεισόδια σε επανάληψη!

Το Σάββατο 21/10, λοιπόν, ο Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ συνεχίζουν το ταξίδι στη γεμάτη εκπλήξεις Ιορδανία!!!

Ο Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ ταξιδεύουν στο Αμμάν, την πρωτεύουσα της Ιορδανίας! Ανεβαίνουν στην Ακρόπολη του Αμμάν για να θαυμάσουν τα κτίσματα που περικλείονται σε αυτήν, αλλά και τη θέα προς την πόλη. Ανακαλύπτουν τα μυστικά της Παλιάς Πόλης του Αμμάν και μας παρουσιάζουν τον τρόπο ζωής και διασκέδασης των σύγχρονων κατοίκων του.

O Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ επισκέπτονται επίσης τη Γέρασα, την «Πομπηία της Μέσης Ανατολής», μία πόλη με πλούσια ιστορία που ξεκινά από την εποχή του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Μας ξεναγούν στα καλά σωζόμενα ερείπια της αρχαίας πόλης και στο θέατρό της με τη μοναδική ακουστική.

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube για να ανακαλύψετε περισσότερα tips και προορισμούς!

Τι θα ακολουθήσει

Στις 17.45 το απόγευμα θα προβληθεί σε επανάληψη το επεισόδιο ΚΕΪΠ ΤΑΟΥΝ 1.

O Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ μας ταξιδεύουν στo Κέιπ Τάουν, σε αυτή την κοσμοπολίτικη και εξωτική αφρικανική πόλη!

Μας παρουσιάζουν το Ακρωτήριο της Καλής Ελπίδας· εκεί όπου ο Ινδικός συναντά τον Ατλαντικό ωκεανό και εξερευνούν τον φάρο Κέιπ Πόιντ με τη θέα που κόβει την ανάσα.

Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα των ΕΙΚΟΝΩΝ επίσης ταξιδεύουν στη ριβιέρα του Κέιπ Τάουν και στο κοσμοπολίτικο Καμπς Μπέι. Επισκέπτονται το Χόουτς Μπέι, όπου ταΐζουν φώκιες στο στόμα, και το Σίμον, την έδρα των φασαριόζων πιγκουίνων του Κέιπ Τάουν!

Μας ξεναγούν στην περίφημη Λονγκ Στριτ για απίθανη βραδινή διασκέδαση, παρατηρούν πώς περνούν τις Κυριακές οι κάτοικοι του Κέιπ Τάουν και απολαμβάνουν οινογευσία σε ένα πέτρινο οινοποιείο της περιοχής.