''Ψαλίδι'' στο Fame Story - Τι συμβαίνει με τη μουσική ακαδημία

Οι αποφάσεις του Star

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
famestorygreece - Instagram
famestorygreece - Instagram

H νέα εποχή του Fame Story έχει επιστρέψει για τα καλά στο Star σε παραγωγή της Barking Well και παρουσιαστή του προγράμματος τον Νίκο Κοκλώνη (δείτε εδώ πως πηγαίνει σε τηλεθέαση το μουσικό παιχνίδι).

Να θυμίσουμε εδώ, πως από Δευτέρα μέχρι Πέμπτη παρακολουθούμε επεισόδια από όσα συμβαίνουν στην ακαδημία μεταξύ των μαθητών και των δασκάλων και κάθε Παρασκευή προβάλλεται το live με τις ερμηνείες των διαγωνιζόμενων.

Με ρεπορτάζ της Real Life έγινε γνωστό, πως θα υπάρξει το λεγόμενο ''ψαλίδι'' στο Fame Story και αντί για 4 επεισόδια θα βλέπουμε πια 3 επεισόδια με αυτό της Τετάρτης να κόβεται και στη θέση του να μπαίνουν αρχικά ξένες ταινίες.

Οι αλλαγές στο πρόγραμμα του Fame Story

Η αρχική συμφωνία του καναλιού με την παραγωγή ήταν για 3 εβδομαδιαία επεισόδια, ωστόσο έγιναν 4 μόνο για τον πρώτο μήνα. Το νεότερο της υπόθεσης είναι, πως το κενό της Τετάρτης είναι πολύ πιθανό να καλυφθεί σύντομα από το νέο late night show, που θα παρουσιάζει η Ζήνα Κουτσελίνη.

Oι δηλώσεις του Κοκλώνη για την τελευταία καταγγελία στο παιχνίδι

«Κάποια παιδιά έχουν κολλήσει Covid, οπότε μ' αυτά και μ' αυτά η ακαδημία χωρίστηκε στα δύο. Στην Covid πλευρά και στη μη Covid πλευρά. Τα παιδιά που έχουν νοσήσει, φυσικά δεν έχουν συμπτώματα, αλλά δεν μπορούν να διαγωνιστούν. Ή θα διαγωνιστούν αν θέλουν σε κάποιο στούντιο. Οπότε έχουμε μετατρέψει το σπίτι σε δύο καταστάσεις, την κανονική και την κατάσταση αποθεραπείας», είπε αρχικά, εξηγώντας τι θα συμβεί στο 4ο live.

Όσον αφορά το περιστατικό ανάμεσα στη στυλίστρια και την διαγωνιζόμενη, δήλωσε: «Εγώ ως παραγωγός, αλλά και ως παρουσιαστής του project, είμαι κάθετος σε τέτοιες συμπεριφορές. Οποιαδήποτε κακοποιητική συμπεριφορά είτε αφορά συντελεστή είτε σπουδαστή ή οποιονδήποτε έχει να κάνει με την εταιρεία μας και τον χώρο που βρισκόμαστε, δεν θα γίνει ανεκτή. Έχουμε το βίντεο, κατά πάσα πιθανότητα θα παίξει στο live της Παρασκευής ή σε κάποια από τις εκπομπές μας. Τα πράγματα δεν έγιναν έτσι. Δηλαδή, η Χριστίνα επέλεξε να μη φορέσει το ρούχο που της είχε προτείνει η Αλεξάνδρα, και να φορέσει ένα ρούχο μιας άλλης σπουδάστριας. Στο βίντεο που έχουμε στην κατοχή μας και θα δείξουμε, φαίνεται ότι φοράει το άλλο ρούχο και το δικό της είναι μέσα στη θήκη».