«Έλεος!» - Σάλος με τον τρόπο που παρουσίασε ο Νίκος Ευαγγελάτος τον θάνατο του Μάθιου Πέρι από τα Φιλαράκια στο Live News (Βίντεο)

«Ο Νικος Ευαγγελατος ζει τη δικη του delulu era!»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
«Έλεος!» - Σάλος με τον τρόπο που παρουσίασε ο Νίκος Ευαγγελάτος τον θάνατο του Μάθιου Πέρι από τα Φιλαράκια στο Live News (Βίντεο)

Τα γνωστά γραφικά της ενημερωτικής εκπομπής του Mega, Live News, έγιναν για ακόμα μια φορά viral στο διαδίκτυο, αφού ο Νίκος Ευαγγελάτος με αιτία και αφορμή τον θάνατο του αγαπημένου ηθοποιού από την σειρά Φιλαράκια, Μάθιου Πέρι, «βρέθηκε» στο Central Park, στο καφέ που εκείνος (ο Μάθιου) και η παρέα του πέρασαν αξέχαστες στιγμές.

Εννοείται πως το σκηνικό αυτό δεν έμεινε ασχολίαστο τόσο από τους τηλεθεατές της εκπομπής, όσο κι από την Έλενα Ακρίτα που σχολίασε αυτό που είδε με... χιούμορ!

Ο Νίκος Ευαγγελάτος στο Central Park - Εκεί που έπινε καφέ ο Μάθιου Πέρι

Δείτε επίσης: «Ευχαριστώ για όλα κύριε Bing» - Λουλούδια και σημειώματα έξω από την πολυκατοικία που γυρίστηκαν τα Φιλαράκια μετά τον θάνατο του Chandler

Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα - Τα σχόλια στο twitter

«Πωλείται καναπές μεταχειρισμενος πληροφορίες λαιβ νιους κος Νίκος», έγραψε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος

Πωλείται καναπές μεταχειρισμενος πληροφορίες λαιβ νιους κος Νίκος

Posted by Elena Akrita on Monday, October 30, 2023

Εννοείται, ωστόσο, πως στην εκπομπή είχαν φτιάξει και ολόκληρο αφιερωματικό στον ηθοποιό...

Η παρουσιάστρια Γιάννα Νταλίρη μοιράστηκε την δική της ιστορία για τον Μάθιου ενώ μίλησε και ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος.

«Ήταν πολύ καλός άνθρωπος, πάρα πολύ καλός ηθοποιός και είχε και πολλά λεφτά. Από μικρός ήταν ζωηρούλης», είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

«Παρατηρώντας την σειρά πάντα καταλάβαινα για ποιον λόγο δημιουργεί αυτή την οικειότητα στον τηλεθεατή. Είναι η επιτομή της τηλεόρασης που σε κάνει να θες να είσαι κομμάτι της», είπε αρχικά ο δημοσιογράφος για την σειρά Φιλαράκια και συνέχισε λέγοντας «Είναι πολύ σοκαριστικό το τι συνέβαινε με τον Μάθιου Πέρι πίσω από τις κάμερες. Ήταν ένας πολύ καλός κωμικός. Ήταν ένας γλυκύτατος, συμπαθέστατος άνθρωπος».

Δείτε επίσης: Ανατριχιαστικό: «Θα πεθάνω μόνος μου, το ξέρω» - Η προφητική σκηνή του Μάθιου Πέρι στη σειρά Φιλαράκια