Θα «χτυπήσει» ρεκόρ σε νούμερα τηλεθέασης: Η πολυσυζητημένη ταινία που θα προβληθεί απόψε 31/10 στον ALPHA για πρώτη φορά

Απόψε όλοι βλέπουμε Alpha

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Θα «χτυπήσει» ρεκόρ σε νούμερα τηλεθέασης: Η πολυσυζητημένη ταινία που θα προβληθεί απόψε 31/10 στον ALPHA για πρώτη φορά

Απόψε 31/10 ο ALPHA έχει φτιάξει ένα δυνατό πρόγραμμα, ένα πρόγραμμα που στην prime time ζώνη θα «χτυπήσει» πολύ τον ανταγωνισμό. Απόψε στον ALPHA θα προβληθεί μια μοναδική ταινία, για πρώτη φορά. Μια ταινία που απεικονίζει την ιστορία του μπασκετικού Παναθηναϊκού από το 1919 έως τη σύγχρονη εποχή: «Ταξίδι στα αστέρια».

Ακριβώς μετά τον Σασμό (δείτε εδώ τι θα συμβεί στο επεισόδιο πριν παιχτεί στην τηλεόραση), λοιπόν οι φίλοι του «τριφυλλιού» θα έχουν την βραδιά τους.

Μια γεύση από το Ταξίδι στα αστέρια που θα προβληθεί απόψε στον ALPHA

«Οι Έλληνες επιχειρηματίες Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος αποφασίζουν το 1987 να αναλάβουν τα ηνία του μπασκετικού Παναθηναϊκού. Μια απόφαση που έμελλε να οδηγήσει την ομάδα σε στιγμές δόξας, νίκες, ήττες, ενθουσιασμό, θλίψη, αλλά και έξι ευρωπαϊκά τρόπαια. Μια ιστορική αναδρομή από την ίδρυση του ανδρικού τμήματος το 1919, έως και το σήμερα», αναφέρει χαρακτηριστικά η περιγραφή.

Πρωταγωνιστούν οι: Δάνης Κατρανίδης, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Αργύρης Πανταζάρας, Ζέτα Μακρυπούλια, Χρήστος Πλαΐνης, Βαγγέλης Μουρίκης, Θέμης Πάνου, Γιώργος Γάλλος, Μάρκος Λεζές, Τάσος Ιορδανίδης, Νίκος Αρβανίτης, Ιωάννα Πηλιχού, Κώστας Αποστολάκης, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Γιώργος Γεροντιδάκης, Gilles Touchais.