Η ανακοίνωση που περίμενε με ανυπομονησία το κοινό - Πότε θα κάνει πρεμιέρα το Maestro

Ο ακριβής μήνας

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
maestroinblue.tvseries - Instagram
maestroinblue.tvseries - Instagram

Σε φάση γυρισμάτων βρίσκεται η παραγωγή του Maestro με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη να έχει πάρει ένα μεγάλο βάρος πάνω, να ανταποκριθεί δηλαδή στις φιλοδοξίες του κοινού, καθώς ο πρώτος κύκλος απέσπασε τις καλύτερες κριτικές.

Πολλοί είναι αυτοί, που περιμένουν λοιπόν τα νέα επεισόδια με πολλούς να θεωρούν, πως ο νέος κύκλος θα βγει στον αέρα από τις αρχές του 2024 με τον Φάνη Μουρατίδη να ανατρέπει τις φήμες το Σάββατο (4/11).

Δείτε επίσης: Maestro: Θα γίνει χαμός με το ρόλο της - Θρυλική ηθοποιός ''εισβάλλει'' στη δεύτερη σεζόν

Ο ηθοποιός, που παίζει με τη σειρά στην πολύ πετυχημένη σειρά παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι τονίζοντας, πως για συγκεκριμένους λόγους τα γυρίσματα έχουν πάει λίγο πίσω και έτσι έχει οριστεί συγκεκριμένος μήνας για την πρεμιέρα.

Οι εξελίξεις για τον δεύτερο κύκλο του Μaestro

«Τώρα ολοκληρώνουμε τα τελευταία 6 επεισόδια, γιατί έχουμε γυρίσματα με κάτι θάλασσες κλπ...Θα βγει τον κατά τον Απρίλιο, γιατί το καλοκαίρι δεν μπορούσαμε να κάνουμε γυρίσματα στο νησί, δε βρίσκαμε ούτε παραλία. Έχουμε την πολυτέλεια να κάνουμε την δουλειά μας, όπως πρέπει», είπε ο Φάνης Μουρατίδης.

Το spoiler του Χριστόφορου Παπακαλιάτη για το νέο κύκλο του Maestro

Μέσα από το λογαριασμό του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στο instagram και συγκεκριμένα μέσα από την ανάρτησή της ην Πέμπτη 22/6 είδαμε το απόλυτο spoiler για το νέο κύκλο. Πιο αναλυτικά, ο ηθοποιός φαίνεται να κρατάει ένα μωρό, με τα σχόλια να αναφέρουν πως γεννήθηκε εν τέλει το παιδί, στο οποίο ήταν έγκυος η σύντροφός του.

«Το νεότερο μέλος στο cast του Maestro έκανε την πρώτη του guest εμφάνιση…New casting member (and the youngest)», έγραψε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Οι αποκαλύψεις του Παπακαλιάτη για το Maestro 2

«Είναι η μέρα ορκωμοσίας του Φάνη και παράλληλα κάνουμε με την Κλέλια γύρισμα. Κάποιες μέρες κάνουμε διπλά γυρίσματα γιατί σε λίγες ημέρες πρέπει να φύγουμε. Δεν έχουμε που να μείνουμε! Το νησί ανεξάρτητα από το Maestro ήταν πάντα γεμάτο. Βέβαια το έχουν δει αρκετοί από τη σειρά.

Τα πρώτα τέσσερα επεισόδια, τα περισσότερα γυρίσματα είναι και στην Αθήνα. Φαινομενικά κάποια πράγματα αλλάζουν αλλά στην πραγματικότητα την ώρα που γράφω και σκηνοθετώ δεν αλλάζει τίποτα. Έχω περισσότερη αγωνία γιατί μας βλέπουν περισσότερα μάτια. Θα μπουν βέβαια νέα πρόσωπα. Στο πρώτο επεισόδιο θα μπει νέο πρόσωπο που θα μείνει σε όλο τον δεύτερο κύκλο και είναι ο άνθρωπος που θα έρθει προκειμένου να εξιχνιάσει το έγκλημα που έγινε.

Κάθε πρόσωπο έχει αφηγητή και αυτή τη φορά έχω επιλέξει διαφορετικό τρόπο αφήγησης. Κάθε φορά που μιλάει ένας μιλάει για την ιστορία του άλλου ήρωα. Οι ήρωες έχουν ενωθεί, υπάρχει ένα έγκλημα και τώρα είναι οι συνέπειες αυτού», είπε μεταξύ άλλων ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.