Τα πάνω κάτω με τον Ηλία Βρεττό στον ALPHA - Η επίσημη ανακοίνωση του τραγουδιστή για το Μεγάλο Παζάρι

Οι νέες αλλαγές δρομολογούνται από σήμερα 6/11 κιόλας

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Τα πάνω κάτω με τον Ηλία Βρεττό στον ALPHA - Η επίσημη ανακοίνωση του τραγουδιστή για το Μεγάλο Παζάρι

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, Ηλίας Βρεττός, το πρωί του Σαββάτου 4/11 και μετά το άσχημο ατύχημα που είχε με την μηχανή του το βράδυ της Παρασκευής, μίλησε μέσω skype στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως έρχονται αλλαγές στην εκπομπή, Το Μεγάλο Παζάρι, που παρουσιάζει καθημερινά μέσα από την συχνότητα του ALPHA.

Οι δηλώσεις του Ηλία Βρεττού

Πιο συγκεκριμένα στην αρχή της σύνδεσης δήλωσε χαρακτηριστικά «Ήταν μια αναγκαστική ανάρτηση (δείτε εδώ τι ανέβασε) για να μην υπάρξει μεγαλύτερη ανησυχία, για να ενημερώσω ότι όλα ήταν καλά. Θέλω να πω ότι είναι η δεύτερη φορά στη ζωή μου, που σώζομαι από αυτά που πρέπει όλοι να κάνουμε μπαίνοντας σε ένα αμάξι ή καβαλώντας μια μηχανή» ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο μέλλον της εκπομπής του, μιας εκπομπής που σημειώνει μονοψήφια ποσοστά τηλεθέασης.

Η αλλαγή στον ALPHA

«Από την Δευτέρα το Μεγάλο Παζάρι θα προβάλλεται 16:45 κι έρχεται και ένα απίστευτο επεισόδιο την Δευτέρα με το αυτοκίνητο να το διεκδικεί μια παίκτρια. Νομίζω ότι είναι από τα επεισόδια που οι τηλεθεατές θα έχουν να θυμούνται γιατί και οι δικιές μας καρδιές «έσπασαν» σε αυτό το γύρισμα», είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Υπενθυμίζουμε πως στο μέχρι στιγμής πρόγραμμα του ALPHA, 16:45 προβάλλονταν οι οικογενειακές ιστορίες, οι οποίες όπως όλα δείχνουν θα προβάλλονται αμέσως μετά το τηλεπαιχνίδι.