Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος: Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου μετά την αλλαγή των Ράδιο Αρβύλα

Οι ώρες και οι μέρες προβολής

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος: Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου μετά την αλλαγή των Ράδιο Αρβύλα

Εδώ και καιρό έχει γίνει γνωστό πως το τηλεπαιχνίδι του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο κανάλι του ΑΝΤ1 "Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος" μεταφέρεται στη ζώνη του Σαββατοκύριακου, ώστε οι Ράδιο Αρβύλα να προβάλλονται τις καθημερινές. Την Τετάρτη 8/11, λοιπόν, αφού οι τελευταίοι βγήκαν ήδη στον αέρα, βγήκε και η επίσημη ανακοίνωση για τις μέρες και τις ώρες προβολής του "Εκατομμυριούχου" (δείτε εδώ το ξεκαθάρισμα του Αντώνη Κανάκη για την αντικατάσταση).

Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για την αλλαγή της εκπομπής "Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος"

Ένα διάσημο παιχνίδι που συναρπάζει από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό. Ένας δυνατός παρουσιαστής που ξέρει καλά τη συνταγή της επιτυχίας. Εκατοντάδες παίκτες που τολμούν να ρισκάρουν και να κυνηγήσουν τα όνειρά τους.

Το «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;», έχοντας κατακτήσει την κορυφή, συνεχίζει την εντυπωσιακή του πορεία και δίνει νέο ραντεβού κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, στις 20:00.

Ο φοβερός Γρηγόρης Αρναούτογλου δίνει, με τον δικό του… άπαιχτο τρόπο το σύνθημα, οι ερωτήσεις πέφτουν σαν βροχή, οι παίκτες επικαλούνται τη γνώση, τη μνήμη ή την τύχη τους και η αγωνία χτυπάει κόκκινο! Συγκινήσεις, απρόοπτα, συναρπαστικές στιγμές και μέχρι 100.000 ευρώ γι’ αυτόν που θα φτάσει έως το τέλος.

Με τον «Εκατομμυριούχο», κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, στις 20:00, τεστάρουμε αυτά που ξέρουμε, μαθαίνουμε αυτά που δεν γνωρίζουμε και διεκδικούμε το έπαθλο της... καλύτερης συντροφιάς.

«Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;», με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου: κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, στις 20:00

Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος - Συντελεστές

Executive Producer: Στέφανος Καλλιγιάννης

Σκηνοθεσία: Γιάννης Μαράκης

Project Manager: Ανδρέας Τζίφας

Διευθυντής Φωτογραφίας: Θέμης Μερτύρης

Διεύθυνση Παραγωγής: Δημήτρης Γραμματόπουλος

Αρχισυνταξία : Πάνος Χάλας

Σκηνογράφος: Σοφία Δροσοπούλου

Εταιρία Παραγωγής: J.K Productions

Η ενόχληση του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Μέχρι στιγμής, ο παρουσιαστής δεν είχε κάνει κάποια δήλωση γι' αυτό, όμως "έσπασε" τη σιωπή του μέσα από την εκπομπή του στο ραδιόφωνο το πρωί της Παρασκευής 3/11, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά του.

«Και επειδή μιλάμε για τηλεοπτικά να πούμε κάπου εδώ ότι σταματά ο Εκατομμυριούχος την καθημερινή του προβολή και πηγαίνει Σαββατοκύριακο, από το επόμενο. Αυτός ήταν ο αρχικός σχεδιασμός. Δεν πήγαινε απλά καλά, σάρωνε. Ένα κανάλι σου ζητά να κάνεις κάποια επεισόδια και το τι κάνει το κανάλι δεν αφορά εμάς. Εσύ είσαι επαγγελματίας παρουσιαστής και κάνεις 100 επεισόδια που σου λένε. Τα κάνεις, τα παίρνουν πακέτο και το κανάλι αποφασίζει. Αυτό είναι στη διαδικασία του καναλιού και δεν είναι κάτι καινούριο. Δεν με αφορά ως παρουσιαστή. Το κανάλι ξέρει καλύτερα», σημείωσε, με το πάνελ του Super Κατερίνα να επισημαίνει πως παρόλο που προσπάθησε να είναι ήρεμος φαίνεται ότι εκνευρίστηκε και ρόλο παίζει το γεγονός πως πάρθηκε αυτή η απόφαση ενώ υπάρχει ακόμα η κόντρα με τον Αντώνη Κανάκη (δείτε εδώ πώς ξεκίνησαν όλα).