«Μη βαράτε! Πήραμε την απόφαση...» - Ο Κανάκης ξεκαθάρισε την παραφιλολογία για τη μεταφορά του ''Εκατομμυριούχου'' λόγω Ράδιο Αρβύλα

Τι θα συμβεί με το Βινύλιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Μη βαράτε! Πήραμε την απόφαση...» - Ο Κανάκης ξεκαθάρισε την παραφιλολογία για τη μεταφορά του ''Εκατομμυριούχου'' λόγω Ράδιο Αρβύλα

Το βράδυ της Δευτέρας (6/11) έκανε πρεμιέρα το Ράδιο Αρβύλα (δείτε εδώ πως τα πήγε σε τηλεθέαση) κάτι, που σημαίνει, πως η εκπομπή ''Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος'' θα μεταφερθεί στη ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Φαίνεται, πως ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ως παρουσιαστής του Εκατομμυριούχου έχει ενοχληθεί με την αλλαγή αυτή (δείτε εδώ τι απάντησε πρόσφατα) με τον Αντώνη Κανάκη να δίνει απάντηση για το ζήτημα αυτό την Τρίτη (7/11).

Ο παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα έκανε γνωστό, πως το Βινύλιο δε θα βγει φέτος στον αέρα και έτσι θα υπάρχει κενή ώρα - ζώνη για τον Εκατομμυριούχο.

Το σχόλιο του Αντώνη Κανάκη για το μέλλον του Βινυλίου

«Έχετε απόλυτο δίκιο μας στέλνετε πάρα πολλά μηνύματα και μας ρωτάτε τι θα γίνει με το Βινύλιο. Εχθές με την πρεμιέρα ξεχάσαμε να διευκρινίσουμε ορισμένα πράγματα. Ξέρετε πόσο πολύ αγαπάμε το Βινύλιο και ξέρουμε πόσο το αγαπάτε κι εσείς, οπότε μη βαράτε! Ακούστε μας πρώτα! Πήραμε την απόφαση να μην το βγάλουμε το Βινύλιο στον αέρα μέχρι τα Χριστούγεννα.

Ο λόγος είναι ο εξής. Το Βινύλιο ξεκίνησε αρχικά με τις εκπομπές κοινωνικού περιεχομένου, μετά πήγαμε στα πάρτι, μετά στο Youtube, μετά ξεκινήσαμε τα αφιερώματα...

Νιώθουμε ότι ο κύκλος με τα αφιερώματα έχει ολοκληρωθεί και δεν έχουμε στα χέρια μας τη θεματολογία που θα θέλαμε, προτιμήσαμε να μη βγει φέτος, τουλάχιστον μέχρι τα Χριστούγεννα, γιατί θέλουμε να πάμε το Βινύλιο στο επόμενο στάδιο. Ποιο είναι αυτό; Θα δείτε... Για την ώρα δεν θα βγει, οπότε νομίζω την Παρασκευή θα είναι το παιχνίδι Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος», είπε ο Αντώνης Κανάκης.

Οι δηλώσεις του Αρναούτογλου για την αντικατάσταση του Εκατομμυριούχου

«Και επειδή μιλάμε για τηλεοπτικά να πούμε κάπου εδώ ότι σταματά ο Εκατομμυριούχος την καθημερινή του προβολή και πηγαίνει Σαββατοκύριακο, από το επόμενο. Αυτός ήταν ο αρχικός σχεδιασμός. Δεν πήγαινε απλά καλά, σάρωνε. Ένα κανάλι σου ζητά να κάνεις κάποια επεισόδια και το τι κάνει το κανάλι δεν αφορά εμάς. Εσύ είσαι επαγγελματίας παρουσιαστής και κάνεις 100 επεισόδια που σου λένε. Τα κάνεις, τα παίρνουν πακέτο και το κανάλι αποφασίζει. Αυτό είναι στη διαδικασία του καναλιού και δεν είναι κάτι καινούριο. Δεν με αφορά ως παρουσιαστή. Το κανάλι ξέρει καλύτερα», σημείωσε, με το πάνελ του Super Κατερίνα να επισημαίνει πως παρόλο που προσπάθησε να είναι ήρεμος φαίνεται ότι εκνευρίστηκε και ρόλο παίζει το γεγονός πως πάρθηκε αυτή η απόφαση ενώ υπάρχει ακόμα η κόντρα με τον Αντώνη Κανάκη.