The Voice: Τρομερή απώλεια από την κριτική επιτροπή - Αποχωρεί και αναλαμβάνει εκπομπή στον ΑΝΤ1

Δυστυχώς για τους τηλεθεατές του μουσικού show...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
The Voice: Τρομερή απώλεια από την κριτική επιτροπή - Αποχωρεί και αναλαμβάνει εκπομπή στον ΑΝΤ1

Μπορεί το The Voice να απέχει από την τηλεόραση εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα, ωστόσο οι ιθύνοντες του ΣΚΑΙ πήραν αυτή την απόφαση με σκοπό να πάρει μια "ανάσα" στο show λόγω των χαμηλών ποσοστών τηλεθέασης και να επιστρέψει πίσω ανανεωμένο και με... αλλαγές.

Οι αλλαγές αυτές θα αφορούν και την κριτική επιτροπή. Συγκεκριμένα, θα δούμε αλλαγές στα πρόσωπα που θα την πλαισιώνουν. Τα τρία μάλιστα αυτά αυτά (Παπαρίζου, Ρουβάς, Μουζουράκης) βρίσκονται σε αυτές τις θέσεις εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Αυτό ο κριτιής αποχωρεί από το The Voice

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο και ρεπορτάζ του που μετέφερε στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα, η Έλενα Παπαρίζου πρόκειται να αναλάβει δική της εκπομπή στον ΑΝΤ1. Θα είναι ταξιδιωτική και θα έχει έντονο το μουσικό στοιχείο.

Πρεμιέρα αναμένεται να κάνει τον Σεπτέμβρη του 2024 μαζί με το The Voice!

Δείτε επίσης: Έφτασε αθόρυβα και χάθηκε στο πλήθος - Η σπάνια εμφάνιση του Ανδρέα Καψάλη στο πλευρό της Έλενας Παπαρίζου

Το ξεκαθάρισμα του Γιώργου Λιανού

Η κάμερα της εκπομπής του STAR, Breakfast@Star και η ρεπόρτερ Σοφία Μανουσακίδου, συνάντησαν τον Γιώργο Λιανό και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και οι δύο παρουσιαστές έμειναν για να παραχωρήσουν μερικές δηλώσεις λίγο πριν αναχωρήσουν (δείτε εδώ τις δηλώσεις του Γρηγόρη). Ο πρώτος, λοιπόν, ρωτήθηκε και για το The Voice.

«Δεν έχω ιδέα πότε θα φύγουμε για Άγιο Δομίνικο. Εγώ θα σου αποκαλύψω τον συμπαρουσιαστή μου. Θα ανακοινωθεί από εκεί που πρέπει. Το ριάλιτι δεν θα είναι σκληρό. Δεν θα τρώνε κατσαρίδες οι παίκτες, το πράγμα θα προσαρμοστεί στην ελληνική πραγματικότητα. Θα είναι λίγο ζόρικο που θα είμαι πάλι μακριά από την οικογένειά μου αλλά τι να κάνουμε;», δήλωσε αρχικά ο ίδιος για το νέο πρότζεκτ του ΣΚΑΙ.

Όσον αφορά στον μουσικό διαγωνισμό, αλλά και το ριάλιτι επιβίωσης που έκανε χαμό τις προηγούμενες χρονιές, εξήγησε:: «Το Voice δεν θα γίνει, το έχουμε κατεβάσει, το έχουμε στην αποθήκη πλέον. Για το Survivor δεν έχω ιδέα, έχουμε κάνει focus τώρα αλλού».