"Ξεπαγώνει" τελικά το YFSF; Ο ΑΝΤ1 ανακατεύει την τράπουλα για άλλη μία φορά

Η αποχώρηση Ποφάντη άλλαξε τα δεδομένα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor

Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι έχουν έρθει τα πάνω-κάτω στον ΑΝΤ1, με κυριότερη είδηση την αποχώρηση του Chief Content Officer, Τζώρτζη Ποφάντη πριν από δύο εβδομάδες. Αυτή η κίνηση οδήγησε σε αλλαγές συσχετισμών, με στελέχη στα ενδότερα του καναλιού να μπαίνουν σε προβληματισμό και να ανακατεύουν διαρκώς την τράπουλα του προγράμματος. Μέσα στον γενικότερο αναβρασμό είναι δεδομένο πως έχουν αλλάξει πολλά, με την μεγαλύτερη αλλαγή ίσως να βρίσκεται στην Prime time ζώνη της Κυριακής.

Σε μία άκρως ανταγωνιστική σεζόν, όπου τα πράγματα αλλάζουν με ιλιγγιώδεις ταχύτητες στα προγράμματα, το Your Face Sounds Familiar δεν γινόταν να ξεφύγει από τον... κανόνα. Οι πρώτες πληροφορίες στην αρχή της σεζόν ήθελαν το show μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1 να μπαίνει στον «πάγο», και ενώ μάλιστα είχαν ξεκινήσει οι προετοιμασίες (διαβάστε εδώ περισσότερες λεπτομέρειες), αφού υπήρχε εντολή άνωθεν να δοθεί προτεραιότητα στη μυθοπλασία. Πλέον ωστόσο δεν είναι λίγοι εκείνοι που βλέπουν με θετικό μάτι την επιστροφή του προγράμματος, «ξεπαγώνοντας»... συνοπτικά τις διαδικασίες.

Το YFSF επιστρέφει

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες, σχετικά με τα πρόσωπα που θα στελεχώνουν την κριτική επιτροπή, αλλά έχει «κλειδώσει» το όνομα της παρουσιάστριας. Η Μπέττυ Μαγγίρα αναμένεται να αναλάβει αυτόν τον ρόλο, κάτι που είχε ακουστεί και στην παρουσίαση προγράμματος του ΑΝΤ1 το περασμένο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του youweekly.gr, αυτή ήταν μία από τις υποσχέσεις που είχαν δοθεί από την πλευρά του καναλιού εκείνη την περίοδο, για να κλείσουν την μεταξύ τους συμφωνία και η παρουσιάστρια δεν είχε κρύψει τη δυσαρέσκειά της όταν αυτό το σενάριο φαινόταν να απομακρύνεται με ανθρώπους από τον ΑΝΤ1 να επικαλούνται λόγους budget. Πρόκειται άλλωστε για ένα απ' τα πιο ακριβά projects του σταθμού.

Τριαντάφυλλος Μαριάντα Πιερίδη

Την ίδια ώρα ξεκίνησαν και οι πρώτες επαφές, σε πολύ διερευνητικό επίπεδο, με τους διαγωνιζόμενους. Άνθρωποι του καναλιού έχουν βολιδοσκοπήσει κάποια πρόσωπα, ανάμεσά τους ο Τριαντάφυλλος και η Μαριάντα Πιερίδη, προκειμένου να δουν και τις δικές τους προθέσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν γίνει ήδη τα πρώτα ραντεβού και αναμένεται σύντομα να δοθούν και οι τελικές απαντήσεις.