Φως στο τούνελ: «Ένα θρίλερ που συγκλονίζει» - Η ανακοίνωση του Mega για το ανατρεπτικό 1/12 επεισόδιο

Όσα έχει ετοιμάσει η Αγγελική Νικολούλη και η ομάδα της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Φως στο τούνελ: «Ένα θρίλερ που συγκλονίζει» - Η ανακοίνωση του Mega για το ανατρεπτικό 1/12 επεισόδιο

Το βράδυ της Παρασκευής 1/12 θα προβληθεί στο Mega το νέο επεισόδιο για την εκπομπή Φως στο Τούνελ με την Αγγελική Νικολούλη σχετικά με μια υπόθεση, που την οποία είχε ερευνήσει πριν από δύο χρόνια η εκπομπή και πλέον δικαιώνεται!

Δείτε επίσης: Φως στο Τούνελ: «Συγγνώμη συγκινήθηκα! Ένιωσα να πνίγομαι...» - "Λύγισε" στον αέρα του MEGA η Αγγελική Νικολούλη

Το trailer (1/12) για το Φως στο τούνελ με την Αγγελική Νικολούλη

Έγινε άθελα του μάρτυρας σε σοβαρό περιστατικό και τον τρομοκρατούσαν. Ποιος απειλούσε την ζωή του;

Τι συνέβη και χάθηκε από προσώπου γης;

Έρευνα μες στην Νύχτα για τον εντοπισμό του ευαίσθητου νέου…

Ένα βήμα πριν την απόδοση ευθυνών σε συγκεκριμένα πρόσωπα για πολύκροτη υπόθεση…

Η αυτόπτης μάρτυρας που κάποιοι προσπάθησαν να «φιμώσουν»…

Η δικαίωση της έρευνας του «Τούνελ», που φέρνει την ανατροπή δύο χρόνια μετά.

Η απίστευτη ιστορία του εντυπωσιακού άνδρα που εξαφανίστηκε μέρα μεσημέρι…

Μια ολόκληρη πόλη βρίσκεται στο πόδι και «οργώνει» βατούς και άβατους χώρους για να τον εντοπίσει…

Εξελίξεις και σε άλλες σοβαρές υποθέσεις που έφερε στο φως η εκπομπή.

Μη χάσετε το αποκαλυπτικό «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη την Παρασκευή στις 23:20 στο MEGA

To ξέσπασμα της Νικολούλη στην εκπομπή

Το βράδυ της Παρασκευής 10/11 στην έναρξη της εκπομπής Φως στο Τούνελ, η Αγγελική Νικολούλη έκανε αναφορά στην υπόθεση της Κυψέλης η οποία λύθηκε, με την αποκάλυψη πως την άτυχη Φαίη σκότωσαν η μητέρα της και η αδερφή της μαζί με την σπιτονοικοκυρά τους (δείτε σοκαριστικές μαρτυρίες για τη ζωή της πριν δολοφονηθεί).

«Αποκαλυπτικό είναι το Τούνελ αυτή τη νύχτα, θα έλεγα πως είναι μια γροθιά στο στομάχι της ίδιας της κοινωνίας. Ξεγυμνώνει ένα αρρωστημένο σύστημα που υποτίθεται πως ελέγχει κάποιες κοινωνικές υπηρεσίες στη χώρα μας για το αν κάνουν καλά τη δουλειά τους. Επί δύο χρόνια το Τούνελ φώναζε, όχι με κραυγές, με ντοκουμέντα και σοβαρές καταγγελίες για αυτό το κολαστήριο εκεί στην Κυψέλη και κανείς δεν άκουγε. Καταφέραμε με μια σοβαρή έρευνα από νοσοκομείο σε νοσοκομείο, κάτι μπερδέματα φοβερά, να φτάσουμε στον τάφο αυτής της άτυχης μητέρας. Στα αζήτητα, να της δώσουμε πίσω την ταυτότητα της. Την ταυτότητα που της στέρησαν εκείνοι που την πέταξαν, σαν να ήταν σκουπίδι, τυλιγμένη σε μια κουβέρτα στο κέντρο της Αθήνας», ανέφερε αρχικά η Αγγελική Νικολούλη για την σοκαριστική υπόθεση της Κυψέλης.

Για να συνεχίσει σχετικά: «Μετά από πόρτα σε πόρτα, από γειτονιά σε γειτονιά ανοίξαμε στόματα και ακούστηκαν σοβαρές καταγγελίες. Μπήκε η βάση, ειδοποιήσαμε υπηρεσίες, εισαγγελείς, κοινωνικούς φορείς. Συνεχίστηκε μετά η έρευνα για να φτάσουμε να έχουμε τις διώξεις και να κατηγορούνται για δολοφονία ποιοι; Η ίδια της η μάνα, η αδελφή της και μια σπιτονοικοκυρά που τους έπινε το αίμα. Μια γυναίκα που στοίβαζε ανθρώπινες ψυχές σε εκείνον τον χώρο και κανείς δεν την ήλεγχε γιατί έλεγε μεγάλες κουβέντες. Για να μην λέω και γω πολλές, σε μια άγνωστη συνομιλία που είχαμε τότε, μας απειλούσε επειδή τολμήσαμε να την αναζητήσουμε. Επειδή διασκέδαζε και πέρναγε καλά».

«Θα την ακούσετε αυτή την γυναίκα, το πόσο προκλητική ήταν και το τι έλεγε για μια άλλη ακόμη γυναίκα που πέθανε εκεί στο σπίτι της ενώ την εμφάνιζαν ότι πέθανε αλλού. Άγρια πράγματα, φίλοι μου, αλλά και οι κοινωνία μας έχει αυτήν την εικόνα. Εμείς πρέπει να κάνουμε ότι μπορούμε για να τα διορθώνουμε» συμπλήρωσε στον αέρα της εκπομπής Φως στο τούνελ.