Φαίη Σκορδά: Εκτάκτως εκτός ΣΚΑΙ το Fay's Time - Τι συνέβη

Τι αλλάζει στα κανάλια αύριο 7/12

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου θα επισκεφθεί την χώρα ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και αυτό σημαίνει πως τα κανάλια θα ασχοληθούν ιδιαίτερα με την παρουσία του και τα λεγόμενά του κατά την συνάντησή του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Γι' αυτό και θα παρουσιαστούν εκτάκτως κάποιες αλλαγές στα προγράμματα. Το OPEN και το ΣΚΑΙ, όπως και η ΕΡΤ, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, φαίνεται πως έχουν ήδη αποφασίσει πως θα κινηθούν, δίνοντας έμφαση στο κομμάτι της ενημέρωσης.

Οι αλλαγές στα προγράμματα των καναλιών αύριο 7/12

Πιο συγκεκριμένα, το κανάλι του Φαλήρου έχει αποφασίσει να μη βγει στον αέρα η καθημερινή εκπομπή της Φαίης Σκορδά, Fay’s time, ενώ θα δοθεί μεγαλύτερη διάρκεια στους Αταίριαστους, οι οποίοι θα παραμείνουν μέχρι τις δύο παρά είκοσι, που θα πάρει τη σκυτάλη το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων.

Δείτε επίσης: «Θα με κάνεις να πω όνομα τώρα! Βγαίνεις επειδή θέλεις να ασχοληθούν μαζί σου χωρίς λόγο, βρίζεις, κράζεις...» - Ο Μαυρικίου "καρφώνει" συνεργάτη της Φαίης Σκορδά

Όσον αφορά στο OPEN, αμέσως μετά την πρωινή ενημερωτική εκπομπή Ώρα Ελλάδος, θα προβληθεί σε επανάληψη ένα από τα επεισόδια της εκπομπής του Τάσου Δούση, Εικόνες, ενώ από τις 11:00 το πρωί μέχρι τις 13:00 το μεσημέρι θα προβληθεί έκτακτη ενημερωτική εκπομπή που θα εστιάσει στη επίσκεψη του Τούρκου προέδρου.

Στην ΕΡΤ1, από την άλλη πλευρά, από τις 12:55 έως τις 14:00 θα προβληθεί έκτακτη ενημερωτική εκπομπή σε απευθείας σύνδεση με το ΕΡΤ NEWS, καθώς θα μεταδίδεται λεπτό προς λεπτό η άφιξη και η επίσκεψη του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα και στο Μέγαρο Μαξίμου.

Από τις 13:00 μέχρι και τις 15:00, θα βγουν στον αέρα ο Γιώργος Κουβαράς και η Κατερίνα Δούκα, οι οποίοι μαζί με διεθνολόγους και πολιτικούς αναλυτές σχολιάζουν όσα θα συμβούν στην επίσκεψη, τις συμφωνίες που θα υπογραφούν, αλλά και την επόμενη ημέρα των ελληνοτουρκικών σχέσεων. Αξίζει να σημειωθεί πως δεν θα μεταδοθεί η επανάληψη της σειράς Ηλέκτρα, ενώ η εκπομπή Πρωίαν σε είδον θα μεταδοθεί κανονικά.