Εκτός ΑΝΤ1 το YFSF - Τι συμβαίνει με το μπάτζετ και τα πρόσωπα

Γιατί δεν θα βγει ούτε το Β` μισό της σεζόν

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Εκτός ΑΝΤ1 το YFSF - Τι συμβαίνει με το μπάτζετ και τα πρόσωπα

Πολλά ήταν τα ρεπορτάζ που γράφτηκαν για την επιστροφή του Your face sounds familiar, μετά την αποχώρηση της Μαρίας Μπεκατώρου από τον ΑΝΤ1 και την μεταγραφή της στο MEGA. Συγκεκριμένα, είχαν γίνει συζητήσεις για να βγει και πάλι στον αέρα του σταθμού, με άλλη παρουσιάστρια και διαφορετικούς κριτές.

Συγκεκριμένα, όπως είχε ειπωθεί μελαχρινή θα ήταν αυτή τη φορά η παρουσιάστρια του show μεταμφιέσεων, ενώ τα πρόσωπα που θα πλαισίωναν την κριτική επιτροπή ήταν πολύ γνωστά ονόματα της τηλεόρασης.

Για ποιο λόγο τελικά δεν θα βγει στον αέρα του YFSF

Σύμφωνα ωστόσο με το ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στο Happy Day, το οποίο μετέφερε σήμερα 8/12, το Your face sounds familiar δεν πρόκειται να βγει στον αέρα του ΑΝΤ1 ούτε και το β' μισό της σεζόν.

Συγκεκριμένα, το δεύτερο μισό ξεκινάει με περικοπές... Ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να μην το βγάλει στον αέρα για οικονομικούς λόγους μπάτζετ και από την άλλη δεν υπήρξαν τα πρόσωπα αυτά που θα μπορούσαν να εγγυηθούν την πορεία του show..

Tι έχει δηλώσει η Μαρία Μπεκατώρου

Στην κάμερα της εκπομπής Breakfast at star είχε μιλήσει η Μαρία Μπεκατώρου, η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο «Your Face Sounds Familiar».

Η κάμερα της πρωινής εκπομπής λοιπόν συνάντησε τη Μαρία και της ζήτησε να σχολιάσει την είδηση που είχε ακουστεί πως η Ζέτα Μακρυπούλια θα παρουσίαζε το show.

«Μακάρι να επιστρέψει το YFSF. Είναι από τα πιο ωραία show που έχουν γίνει ποτέ στην ελληνική τηλεόραση. Μ' αρέσει η Ζέτα Μακρυπούλια. Τη θαυμάζω και την εκτιμώ πάρα πολύ. Νομίζω ότι ο κύκλος του Your Face Sounds Familiar έκλεισε για μένα».