Τηλεοπτική μεταγραφή μεγατόνων: Αγαπημένη σειρά αλλάζει κανάλι για να μην κοπεί πρόωρα

Στιγμές αγωνίας για τους ηθοποιούς που χάνουν τις δουλειές τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τηλεοπτική μεταγραφή μεγατόνων: Αγαπημένη σειρά αλλάζει κανάλι για να μην κοπεί πρόωρα

Μια απόλυτη ανατροπή στην ελληνική τηλεόραση φαίνεται πως θα έχουμε μετά τα Χριστούγεννα. Αγαπημένη σειρά των τηλεθεατών αλλά και του twitter φαίνεται πως αλλάζει κανάλι για να γλιτώσει το πρόωρο κόψιμο που αποφάσισε ο σταθμός.

Η είδηση έγινε γνωστή πριν μερικές ημέρες με τους πρωταγωνιστές να βγαίνουν δημόσια και να ξεσπούν, λέγοντας πως θα χάσει πάρα πολύς κόσμος τη δουλειά του. Μάλιστα, αρκετά κεντρικά πρόσωπα αρνήθηκαν άλλες προτάσεις μόνο και μόνο για να συμμετέχουν στο συγκεκριμένο πρότζεκτ.

Ο λόγος που κόβεται δεν είναι τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης - αφού σημειώνει αρκετά ικανοποιητικά για το κανάλι που βρίσκεται - αλλά λόγω του ότι ο σταθμός χρωστάει πολλά λεφτά στην εταιρία παραγωγής.

Αυτή η σειρά ψάχνει για νέο κανάλι

Σύμφωνα με την εφημερίδα Real life, ο Έρωτας Φυγάς ψάχνει για άλλη τηλεοπτική στέγη, μετά την απόφαση του OPEN να την κόψει, καθώς δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στο οικονομικό κομμάτι. Όπως κυκλοφόρησε, ήδη χρωστάει 600.000 ευρώ στην εταιρία παραγωγής και η είδηση ανακοινώθηκε στους πρωταγωνιστές μέσω ενός email.

Έρωτας Φυγάς OPEN κόψιμο

Μπορεί να είχε οριστεί για μετά τα Χριστούγεννα το τελευταίο επεισόδιο χωρίς να δούμε πως τελικά θα καταλήξουν οι ηθοποιοί, ωστόσο, όπως φαίνεται η σειρά θα συνεχιστεί μέσα από άλλη συχνότητα. Ήδη έχουν δείξει το ενδιαφέρον τους 3 κανάλια, ώστε να προβληθεί ο 3ος κύκλος.

Μετά το MEGA και τον ALPHA, συνάντηση με την εταιρία παραγωγής έκανε και ο ΑΝΤ1, χωρίς όμως να έχει "ανάψει πράσινο φως" για τη μετακίνηση της σειράς σε άλλη τηλεοπτική στέγη.

Δείτε το σημερινό 12/12 επεισόδιο πριν αυτό προβληθεί στην τηλεόραση!