The 2night Show: Πολυσυζητημένο πρόσωπο των ημερών ο πρώτος καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου απόψε (12/12)

Η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
The 2night Show: Πολυσυζητημένο πρόσωπο των ημερών ο πρώτος καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου απόψε (12/12)

Μετά την άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη του Γιώργου Σαμπάνη, ο οποίος μίλησε ανοιχτά για την προσωπική του ζωή, την οικογένειά του και το διαζύγιο των γονιών του, αλλά και για την... εγκυμοσύνη της Ιωάννας Σαρρή, θα ακολουθήσουν δύο νέες στο The 2night Show.

Οι αποψινοί (12/12) καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show

Απόψε, Τρίτη 12 Δεκεμβρίου, στις 24:00, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου καλωσορίζει στο «The 2Night Show» τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Ο αγαπημένος ηθοποιός μιλάει με ενθουσιασμό για την πρώτη του σκηνοθετική απόπειρα στην ταινία «Κουραμπιέδες από Χιόνι» και αποκαλύπτει πώς είχε την ιδέα να κάνει μια χριστουγεννιάτικη ταινία; Έχει άγχος ως παραγωγός; Του έχει βγει σε καλό ο εγωισμός του; Γιατί δεν εμπιστεύεται εύκολα την άποψη των άλλων;

Πώς ήταν η συνεργασία του με τη σύντροφό του, Κατερίνα Γερονικολού; Στη συνέχεια, μιλάει με ενθουσιασμό για τη δραματική κομεντί του ΑΝΤ1 «Ο Πρώτος από εμάς», στην οποία πρωταγωνιστεί, αλλά και για την παράσταση «Για μια Ζωή» στο θέατρο «Πειραιώς 131», που, ενώ φαίνεται δραματική, τελικά είναι μια ανατρεπτική κωμωδία!

The 2night Show Τσιμιτσέλης

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται επίσης στο αποψινό «The 2Night Show» και τον Zaf. Ο πρωτοεμφανιζόμενος τραγουδιστής μιλάει για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια και για την επιτυχία του τραγουδιού «Πες». Γιατί δεν του έλειψε ποτέ η πατρική φιγούρα; Γιατί, παρόλο που μεγάλωσε σε φτωχική οικογένεια, ήταν πλούσιος από συναισθήματα; Τι τον συνδέει με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη; Τέλος, ο Zaf αποκαλύπτει πώς ένιωσε όταν βγήκε μπροστά σε 15.000 άτομα μαζί με τον Χρήστο Μάστορα στις συναυλίες που έκαναν φέτος το καλοκαίρι.

The 2night Show Zaf