Συζητήσεις στο ΣΚΑΙ για το The Break - Τι συμβαίνει με τη Βάσω Λασκαράκη

Τι αλλάζει από τη νέα χρονιά

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Βάσω Λασκαράκη αυτή τη σεζόν δοκιμάζεται στον ρόλο της παρουσιάστριας για πρώτη φορά, με την εκπομπή The Break στο κανάλι του ΣΚΑΙ (δείτε εδώ τα πρώτα της λόγια). Από την αρχή δέχθηκε καταιγισμό ερωτήσεων για το άγχος που μπορεί να είχε και να έχει για τον ανταγωνισμό και τα νούμερα τηλεθέασης, με την ίδια να δηλώνει αισιόδοξη και ανοιχτή να ακούσει τους αρμόδιους για οποιαδήποτε αλλαγή, εφόσον όλο αυτό είναι κάτι εντελώς καινούριο για εκείνη.

Τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει, λοιπόν, το project αυτό είναι ναι μεν ικανοποιητικά (δείτε εδώ), εφόσον πρόκειται για κάτι διαφορετικό και σε μία δύσκολη ζώνη, αλλά ακριβώς επειδή ο ανταγωνισμός και τα προγράμματα που έχει απέναντι είναι "δυνατά", το κανάλι σκοπεύει να πραγματοποιήσει αλλαγές ώστε να την ενισχύσει.

Τι αλλάζει για τη Βάσω Λασκαράκη και το The Break στο ΣΚΑΙ

Πιο συγκεκριμένα, η εκπομπή ξεκινάει στις 15:00 και στο κανάλι του ALPHA και του MEGA παίζουν εκείνη την ώρα το Καλύτερα Δε γίνεται και το Ακόμα δεν είδες τίποτα αντίστοιχα, που έχουν ένα πιστό κοινό. Από τις 16:00, όμως, υπάρχει μεγαλύτερος "χώρος" για να αναδειχθεί το The Break. Έτσι, σύμφωνα με την κυριακάτικη εφημερίδα Real News, φαίνεται πως είναι πολύ πιθανό από το 2024 και έπειτα η προβολή να ξεκινάει στις 16:00 τελικά. Τίποτα, όμως, δεν έχει "κλείσει".

Οι δηλώσεις του Γιάννη Τσιμιτσέλη στην εκπομπή της και η αμηχανία

Από το Σάββατο 2/12 έγινε γνωστό, πως ο Γιάννης Τσιμιτσέλης θα εμφανιστεί στην εκπομπή της Βάσως Λασκαράκη, The Break με πολλούς να είναι εκείνοι, που περίμεναν τη συνάντηση του πρώην ζευγαριού (δείτε εδώ το trailer, που είχε κυκλοφορήσει).

Την Κυριακή 3/12 λοιπόν η εκπομπή βγήκε κανονικά στον αέρα του ΣΚΑΪ και όντως ο Γιάννης Τσιμιτσέλης παραχώρησε δηλώσεις σε ρεπόρτερ του Τhe Break μιλώντας για την παράσταση, που παίζει «Για μία άλλη ζωή».

Το κοινό μπορεί να περίμενε μια δια ζώσης συνέντευξη με τη Βάσω Λασκαράκη κάτι, που δεν συνέβη στην πραγματικότητα, ωστόσο η Βάσω Λασκαράκη με την προβολή των δηλώσεων του Τσιμιτσέλη έκανε το δικό της σχόλιο.

«Αυτό που θα έκανα για μια ζωή είναι να πηγαίνω για ψάρεμα, μία ζωή. Όχι δεν είχα αναγκαστεί να μείνω με τους γονείς μου, μετά την ενηλικίωση. Ευτυχώς από τα 18 μου και μετά έμεινα μόνος μου. Δυσκολεύτηκα πάρα πολύ στην αρχή όπως όλοι, αλλά μετά συνήθισα και μου άρεσε πολύ», είπε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Ο έρωτας με έρωτα περνάει;

«Αναλόγως και με φίλους μπορεί να περάσει. Γενικά με ανθρώπους γύρω σου», συνέχισε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

«Α όχι παιδιά, αυτά τα μπλεξίματα με τις οικογένειες με ταράζουν πάρα πολύ. Μπες βγες, πρώην, ήρθαν, έκαναν, πολύ δύσκολα πράγματα», είπε με τη σειρά της η Βάσω Λασκαράκη.