OPEN: Οριστικό τέλος για τον Έρωτα Φυγά - Τι θα προβληθεί απόψε 18/12 στην θέση του

Έκτακτες αποφάσεις από τον σταθμό!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
OPEN: Οριστικό τέλος για τον Έρωτα Φυγά - Τι θα προβληθεί απόψε 18/12 στην θέση του

Προς έκπληξη όλων, κι ενώ την Παρασκευή προβλήθηκε κανονικά επεισόδιο της σειράς, το OPEN από σήμερα 18/12 θέτει εκτός προγράμματος τον Έρωτα Φυγά, μια σειρά που αγαπήθηκε πολύ από το τηλεοπτικό κοινό και που κρατούσε απασχολημένους εκατοντάδες ανθρώπους πίσω και μπροστά από τις κάμερες.

Όπως όλα δείχνουν η σειρά μεταφέρεται στον ΑΝΤ1, ένα κανάλι που επιβάλλεται να πληρώσει αδρά για την ανάληψη των πνευματικών δικαιωμάτων τόσο του πρώτου, όσο και του δεύτερου κύκλου της σειράς που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Τι θα δούμε απόψε στο OPEN

Λόγω των ραγδαίων αυτών αποφάσεων του σταθμού, λοιπόν, απόψε στην prime time ζώνη του σταθμού θα προβληθεί στις 20:00 σε επανάληψη η επιτυχημένη ταξιδιωτική εκπομπή του Τάσου Δούση, Εικόνες, ενώ στις 21:00 θα ακολουθήσει η ξένη κωμική ταινία «Ο καλύτερός μου φίλος».

"Ψαλίδι" από τα κανάλια - Ποιες σειρές μας αποχαιρετάνε πρόωρα!

Σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την τηλεοπτική αγορά που βρίσκεται υπό κατάρρευση, καθώς στα οικονομικά του ΕΚΟΜΕ υπάρχει «μαύρη τρύπα» πολλών εκατομμυρίων ευρώ, κανείς δεν γνωρίζει και δεν εγγυάται ότι θα βρεθούν σύντομα λεφτά, ώστε να προχωρήσουν τα σήριαλ που είναι σε εξέλιξη, εάν θα ξεκινήσουν καινούργια, ή αν θα συνεχίσουν και αυτά που ήδη υπάρχουν, ώστε να «λαδώσει» η μηχανή της μυθοπλασίας και να πάρει μπροστά.

Βρισκόμαστε λίγο πριν το τέλος του α' μισού της τηλεοπτικής σεζόν και τα κανάλια καθώς φαίνεται έχουν ήδη αποφασίσει για το «ψαλίδι» που θα κάνουν σε ορισμένα σήριαλ. Ποια τελικά θα πάρουν το «πράσινο φως» για την επόμενη τηλεοπτική χρονιά και ποια θα μας αποχαιρετήσουν μαζί με το 2023;

«Μετά την φωτιά» και «Ο Πρώτος από εμάς» είναι από τα πρώτα σήριαλ του ΑΝΤ1, που θα μας αποχαιρετήσουν πρόωρα, καθώς οι χαμηλές πτήσεις τους στην prime time ζώνη του σταθμού σίγουρα δεν έφεραν χαμόγελα από την αρχή της προβολής τους και ήταν από τις βασικές αιτίες απομάκρυνσης ενός βασικού στελέχους του καναλιού, του Τζώρτζη Ποφάντη. Την ίδια τύχη φαίνεται να έχει για την ώρα και η «Μάγισσα», που ναι μεν σαρώνει στις τηλεθεάσεις, όμως, έχοντας ένα υπέρογκο κόστος που έχει αγγίξει τα 12.000.000 ευρώ (160.000 ευρώ το επεισόδιο) και εάν δεν μειώσει το budget της (χαμηλότερες αμοιβές ηθοποιών και περικοπές σε σκηνικά), δεν θα σωθεί με κανένα μαγικό κόλπο...

undefined

Το «Milky way» είναι η σειρά του Mega που θα μας αποχαιρετήσει το 2023 αφού ο Βασίλης Κεκάτος δημιούργησε μια σειρά 8 επεισοδίων που θα ολοκληρωθεί στο τέλος του Δεκέμβρη, όπως και «Ο Γιατρός» στον ALPHA που είχε ανακοινωθεί εξαρχής ότι θα διαρκέσει 16 επεισόδια. Αν και κάποιες φήμες ήθελαν την σειρά να συνεχίζεται λόγω της καλής τηλεθέασης που κάνει, ο ίδιος ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης που είναι ο πρωταγωνιστής είχε εξαρχής αναγγείλει σε συνέντευξή του την διάρκεια της συγκεκριμένης σειράς.

Ολοκληρώνεται και το επιτυχημένο «Ναυάγιο» στο τέλος της σεζόν, η πολυδιαφημισμένη υπερπαραγωγή βασισμένη στο βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη, δημιουργού του «Σασμού». Ενώ αρχικά οι προθέσεις του MEGA έδειχναν ότι η σειρά θα έκανε και β' κύκλο λόγω θεαματικότητας, τελικά φαίνεται ότι αποφάσισαν να μην την συνεχίσουν για να μην ξεχειλώσει...

undefined

Αυλαία πέφτει και στην κωμική αστυνομική σειρά του ALPHA «Φόνοι στο καμπαναριό», με σχετικά χαμηλό κόστος παραγωγής, που από την αρχή ήταν προκαθορισμένο να μην πάει σε δεύτερο κύκλο επεισοδίων, αλλά να ολοκληρωθεί και αυτό στα τέλη Δεκεμβρίου.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ.