Δυσάρεστα νέα για την Ευγενία Σαμαρά - Τι συνέβη

Ουπς...

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Αυτή την χρονιά την απολαμβάνουμε επί δυο! Πέραν του ότι την βλέπουμε καθημερινά να πρωταγωνιστεί στην κορυφαία σειρά του ALPHA, Σασμός (δείτε εδώ τι θα συμβεί στο αποψινό επεισόδιο), η Ευγενία Σαμαρά φέτος καλησπερίζει το τηλεοπτικό κοινό και ως παρουσιάστρια στο τηλεπαιχνίδι της ΕΡΤ, Switch.

Παρά το γεγονός πως είναι μια γλυκύτατη και πολύ εντυπωσιακή παρουσία, η Ευγενία Σαμαρά δεν έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με τα νούμερά της στον σταθμό αφού που την χάνεις που την βρίσκεις σε χαμηλά μονοψήφια κυμαίνεται, κάτι που δεν είναι τόσο ευχάριστο για τους ιθύνοντες που είχαν στοιχηματίσει πολύ σε αυτό το project...

Μπορεί τα νούμερα να είναι χαμηλά αλλά η σύμβαση είναι για δυο κύκλους οπότε αναγκαστικά το switch θα περάσει και την επόμενη σεζόν στο πρόγραμμα της ΕΡΤ με, όμως, μειωμένα επεισόδια.

Η απόφαση της ΕΡΤ για την Ευγενία Σαμαρά

Σύμφωνα με πληροφορίες το ΔΣ της ΕΡΤ αποφάσισε κατά πλειοψηφία, με ψήφους 4-2, να τροποποιήσει τη σύμβαση ανάθεσης της εκπομπής «Switch» για τον δεύτερο κύκλο της εκπομπής μειώνοντας τον αριθμό των εγκριθέντων επεισοδίων ενώ αλλαγές έγιναν επίσης και στο έτος επιβάρυνσης του προϋπολογισμού. Τι σημαίνει αυτό;

Ο αριθμός των επεισοδίων μειώνεται από 122 σε 120. Τα 35 από αυτά βαρύνουν τον προϋπολογισμό του 2023 ενώ τα υπόλοιπα 85 θα επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό του 2024.