Ευχάριστα νέα για τη Ρένα Μόρφη - Ανακοινώθηκε πως...

Το κοινό θα ενθουσιαστεί!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ρένα Μόρφη είναι μια τραγουδίστρια που μας έχει απασχολήσει τόσο με τη φωνή και τα τραγούδια της, όσο και με το ποσό καλά έφερε εις πέρας το ρόλο της στην εκπομπή της ΕΡΤ ''Το Μουσικό Κουτί''.

Το κοινό είχε αγκαλιάσει το εγχείρημα της ΕΡΤ να δημιουργήσει μια πολύ διαφορετική μουσική εκπομπή σε σχέση με όλα τα άλλα προγράμματα που είχαμε δει. Μάλιστα στο τελευταίο επεισόδιο πριν από μήνες τα αποχαιρετιστήρια μηνύματα στο twitter ήταν αμέτρητα (δείτε εδώ τα πολύ θετικά σχόλια σε επεισόδιο που συγκλόνισε).

Τα ευχάριστα νέα λοιπόν μπορεί να άργησαν αλλά ανακοινώθηκαν την Τρίτη 19/12 μέσα από μια ανάρτηση της ΕΡΤ στο twitter. Το μουσικό κουτί λοιπόν επιστρέφει και επίσημα από το νέο έτος με τη Ρένα Μόρφη και τον Νίκο Πορτοκάλογλου.

Η ευχάριστη ανακοίνωση για τη Ρένα Μόρφη

«Το 2024, ανοίγει ξανά το αγαπημένο μας #MousikoKouti με τον Νίκο Πορτοκάλογλου και τη Ρένα Μόρφη!

Πρεμιέρα Κυριακή, 9 Ιανουαρίου, 21:00 στην #ΕΡΤ1 | Νέος Κύκλος», αναγράφει η ανακοίνωση της ΕΡΤ στο twitter.

Η αποκάλυψη του Πορτοκάλογλου για το "Μουσικό Κουτί" και τη διακοπή του

«Λοιπόν, φίλες και φίλοι, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων θέλω να ξεκαθαρίσω μερικά πράγματα:

1) Το Μουσικό Κουτί δεν σταματάει τώρα αλλά στο τέλος της τρίτης σεζόν δηλ τον Ιούνιο.

2) Το Μουσικό Κουτί δεν «κόβεται» από την ΕΡΤ, αντίθετα η ΕΡΤ προσπαθεί φιλότιμα να βρει τρόπο να συνεχιστεί.

3) Η σχέση μου με την ΕΡΤ ήταν και είναι άψογη όπως και η σχέση με τους εξαιρετικούς μου συνεργάτες που δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό στην εκπομπή.

4) Η απόφαση μου για το τέλος της εκπομπής έχει παρθεί από το περασμένο καλοκαίρι γιατί απλούστατα αισθάνομαι πως με την τρίτη σεζόν ολοκληρώνεται αυτός ο απίστευτα δημιουργικός (και εξαντλητικός) κύκλος και θέλω πάση θυσία να αποφύγω την ανακύκλωση.

Τα τραγούδια είναι καλό να τελειώνουν πριν τα βαρεθείς και το Μουσικό Κουτί είναι το πιο μεγάλο και πιο ομαδικό τραγούδι που έχω γράψει μέχρι τώρα. Του αξίζει λοιπόν να κάνει φινάλε στην κορύφωση του!
Υ.Γ. Τι να πω για τα θερμά σας λόγια και για όλη αυτή την αγάπη; Ευχαριστώ από καρδιάς και ανταποδίδω!», είχε γράψει πριν από 11 μήνες ο τραγουδιστής στο Facebook.