Φως στο Τούνελ: Η ανακοίνωση του MEGA για την επιστροφή της Αγγελικής Νικολούλη

Έρχεται για να ασχοληθεί με την υπόθεση της εξαφάνισης του Μπάμπη στο Μεσολόγγι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φως στο Τούνελ: Η ανακοίνωση του MEGA για την επιστροφή της Αγγελικής Νικολούλη

Το Φως στο Τούνελ επιστρέφει με την πρώτη εκπομπή για το 2024 μέσα από τη συχνότητα του MEGA. Η Αγγελική Νικολούλη έρχεται για να ασχοληθεί με την υπόθεση εξαφάνισης του Μπάμπη στο Μεσολόγγι. Αποκαλύψεις έρχονται να ταράξουν τα νερά!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του MEGA για την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, Φως στο Τούνελ

Το «Φως στο Τούνελ» και η Αγγελική Νικολούλη επιστρέφουν στο Mega για να ρίξουν φως στο θρίλερ του Μεσολογγίου.

Άγνωστες λεπτομέρειες, παρασκήνιο και αποκαλύψεις που καίνε…

Όλα όσα εμπιστεύτηκε ο αγνοούμενος σε πρόσωπο-«κλειδί» πριν ανοίξει η γη και τον καταπιεί.

Τι αποκαλύπτει στην εκπομπή μάρτυρας που ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον κατηγορούμενο την ώρα που προσπαθούσε να «χτίσει άλλοθι»…

Το ντοκουμέντο κάμερας εκείνη την νύχτα, γίνεται αδιάψευστος μάρτυρας…

Μη χάσετε το αποκαλυπτικό «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου στις 23:20 στο MEGA.

Σπαραγμός και ουρλιαχτά από τη μητέρα του Μπάμπη

Για την ώρα δεν έχει βρεθεί το σώμα του, αφού κατά πιθανότητα ο άντρας δεν είναι ζωντανός (δείτε εδώ τι λέγεται για τον τεμαχισμό του).

Την Πέμπτη 18/1 ο κρεοπώλης, που είχε δει τελευταίος τον Μπάμπη συνελήφθη, καθώς θεωρείται σοβαρός ύποπτος. Η οικογένεια μάλιστα του 31χρονου είναι βέβαιη, πως εκείνος του αφαίρεσε τη ζωή.

Μέσα από πλάνα που εξασφάλισε το Super Κατερίνα βλέπουμε την αγανάκτηση της μητέρας και της αδερφής του Μπάμπη την ώρα που φωνάζουν έξω από το αστυνομικό τμήμα - ζητώντας μόνο να ομολογήσει για το που βρίσκεται το σώμα του 31χρονου.

«Το παιδί μου που είναι; Μίλα τέρας. Που είναι το παιδί μου; Που είναι ρε ψεύτη; Πες σε εμένα, άκου τη μάνα μόνο. Που είναι το παιδί μου ρε;

Ήθελα να τον κοιτάξω λίγο να μου πει που είναι το παιδί μου, μόνο αυτό, δε θέλω κάτι άλλο! Πρέπει να μου πει που είναι το παιδί μου, να βρω το παιδί μου τουλάχιστον, να το έχω, να μην περιμένω», είπε η μητέρα του Μπάμη.

«Ξέρουμε ότι ο Μπάμπης δε ζει και περιμένουμε να μας πει, που είναι αλλά δεν ομολόγησε. Από ότι γνωρίζω στη φάση που είναι η υπόθεση δε θα ανακρίνεται κάθε ημέρα. Εφόσον δεν έσπασε εκείνο το βράδυ δε θα το κάνει ποτέ. Εκτός και αν μας τον έδιναν εμάς, γιατί όσο σκληρό και να ακούγεται τα βασανιστήρια δεν εγκρίνονται από την αστυνομία. Βασανιστήρια πέρασε και ο αδερφός μου.

Αν μας τον έδιναν εμάς πέντε λεπτά θα τον κάναμε να πει που είναι ο Μπάμπης. Κατερίνα, ο κάμπος είναι τεράστια περιοχή. Υπάρχει ένα σημείο 2-3 μέτρων που δεν έχουμε ψάξει. Εμείς ξεκινάμε από την κάτω μεριά του κάμπου εκεί που είναι η θάλασσα. Μπορεί να μας πάρει 2-3 εβδομάδες με σκοπό να ψαχτεί το κάθε μέτρο για να πούμε, ότι έχουμε ψάξει παντού», είπε η αδερφή του 31χρονου Μπάμπη.