Ι Love ΣουΚού: Τι θα δούμε το Σαββατοκύριακο στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα

Μείνετε συντονισμένοι!

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Ι Love ΣουΚού: Τι θα δούμε το Σαββατοκύριακο στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα

Η Μπέττυ Μαγγίρα μαζί με τον Δημήτρη Μακαλιά, τον Τάσο Μπιμπισίδη, τη Σίσσυ Καλλίνη και όλη την ομάδα του «Ι Love ΣουΚού» κάθε Σαββατοκύριακο στις 09:50 στον ΑΝΤ1 μας υποδέχονται στο «εξοχικό» τους και μας κάνουν να αγαπήσουμε ακόμα περισσότερο τα Σαββατοκύριακά μας, σε ένα πρωινό ζωντανό τηλεοπτικό μαγκαζίνο που τα έχει όλα!

Αυτό το Σαββατοκύριακο, 27 & 28 Ιανουαρίου το «Ι Love ΣουΚού» θα είναι γεμάτο με ενδιαφέροντα νέα μέσα από πλούσιο τηλεοπτικό ρεπορτάζ, ειδήσεις που αφορούν τους σταρ του εξωτερικού και αποκλειστικές συνεντεύξεις με τους Δημήτρη Κόκοτα, Ντέσσυ Κουβελογιάννη, Κατερίνα Βρανά, Δημήτρη Αρβανίτη, Τάσο Αρνιακό, Μαριάννα Πολυχρονίδη και Ιωάννη Αθανασόπουλο.

Δείτε επίσης: Ξεσπά η Μπέτυ Μαγγίρα κατά του Γιώργου Νταλάρα: «Δε μπορείς να λες σε κάποιον ότι αυτό που κάνει είναι γελοίο...»

Ακόμα, θα συνδεθούμε με το Λονδίνο και τον ανταποκριτή του ΑΝΤ1, Ισαάκ Καρυπίδη, για να μάθουμε όλα τα νεότερα για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον, η Αθηνά Αφαλίδου θα σχολιάσει όλα τα αστεία τηλεοπτικά στιγμιότυπα της εβδομάδας, ο Νίκος Καρβέλας θα ετοιμάσει νόστιμες και λαχταριστές συνταγές και η αγαπημένη Λίτσα Πατέρα θα μας πει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας που έρχεται.

Το Σάββατο 27 Ιανουαρίου, καλεσμένοι στο στούντιο του «Ι Love ΣουΚού» θα είναι η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και ο Ινιάκι Λαμούα, ο Ισπανός TikToker με την ελληνική καρδιά.

Την Κυριακή 28 Ιανουαρίου, καλεσμένη στο στούντιο του «Ι Love ΣουΚού» θα είναι η Ελένη Καρακάση.

Μαζί μας θα είναι και ο Γιώργος Ασημακόπουλος για να μιλήσουμε για το «Survivor».

Τέλος, στην παρέα μας θα προστεθεί η Μαρία Αναστασοπούλου για να συζητήσουμε το τεράστιο θέμα της υιοθεσίας και της αναδοχής, που βάζει στο επίκεντρο της έρευνάς της η εκπομπή «ΑΡΕΝΑ», την Κυριακή το βράδυ στις 24:00 στον ΑΝΤ1.

«Ι Love ΣουΚού» με την Μπέττυ Μαγγίρα κάθε Σαββατοκύριακο στις 09:50 στον ΑΝΤ1.

Δείτε το trailer:

Η εξομολόγηση της Μπέτυς Μαγγίρα για την κόρη της

Η Μπέτυ Μαγγίρα αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή της I love ΣουΚου, ότι η κόρη της δεχόταν για αρκετό χρονικό διάστημα συναισθηματική πίεση από συμμαθήτριά της, η οποία ήθελε να κάνουν παρέα, ενώ εκείνη δεν το επιθυμούσε.

«Εγώ είχα γίνει έξαλλη που στην κόρη μου τη μεγάλη, μια συμμαθήτριά της την καταπίεζε ψυχολογικά να κάνουν παρέα. Την έφερνε σε τόσο δύσκολη θέση που το παιδάκι ερχόταν στο σπίτι και έκλαιγε. Κι έπρεπε εγώ να βρω τρόπους να το αντιμετωπίσει, κι επειδή ήταν ντροπαλή και δεν ήθελε να την προσβάλλει, την πίεζε ακόμα περισσότερο. Ο θύτης αναγνωρίζει πολύ εύκολα το θύμα.

Εννοείται ότι σαν μάνα προσπάθησα να την θωρακίσω, να της δώσω αυτοπεποίθηση να το αντιμετωπίσει μόνη της το θέμα, να καταλάβει ότι αυτούς που δε γουστάρουμε, τους τοξικούς που μας πλησιάζουν και δε τους θέλουμε να τους κάνουμε στην άκρη. Δεν είναι εύκολο αυτό για ένα παιδί που πάει στο Δημοτικό, να το καταλάβει και να περιμένεις να το κάνει» είπε η Μπέττυ Μαγγίρα.