Dragons' Den highlights (26/1): «Πρέπει να χάσει και κανένα κιλό!», «Τι πίνει και δεν μας δίνει;» - "Κουφάθηκαν" Τανιμανίδης & επενδυτές

Όλα όσα παρακολουθήσαμε χθες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Dragons' Den highlights (26/1): «Πρέπει να χάσει και κανένα κιλό!», «Τι πίνει και δεν μας δίνει;» -

Το βράδυ της Παρασκευής 26/1 προβλήθηκε το δεύτερο επεισόδιο του Dragons' Den στο κανάλι του ΑΝΤ1 (δείτε εδώ όλα όσα συνέβησαν στο πρώτο) και σε αυτό υπήρξαν δύο επιχειρηματίες οι οποίοι κατάφεραν να "κουφάνουν" τους επενδυτές με τις ατάκες τους.

Όλα όσα παρακολουθήσαμε χθες (26/1) στο Dragons' Den

Πρώτη από όλους η Λένια Κρέτση, η οποία είναι δημιουργός wellness foods και συστήθηκε ως εξής: «Θέλω να σας πω τι διαδρομή έχω κάνει με αυτά τα προϊόντα. Ζητάω για το 10% - 100.000 ευρώ. Ίσως να φαίνεται μεγάλο το ποσό, αλλά τα ζητάνε από το εξωτερικό αυτή τη στιγμή. Είμαι ήδη σε επαφές με πολλά ξενοδοχεία. Από το '18 το δουλεύω αυτό. Ήμουν σε μεγάλες εταιρίες. Ήμουν χορηγός στο ποδόσφαιρο, με τον Ρεχάγκελ, με τον Καρεμπέ».

Μόλις, μάλιστα, αποκάλυψε την ηλικία της, πως είναι 62 χρονών, ο Σάκης Τανιμανίδης τα έχασε! «Είμαι 62 χρονών, δουλεύω σαν τριαντάρα, γυμνάζομαι σαν εικοσιπεντάρα και οραματίζομαι σαν εικοσάρα», δήλωσε εκείνη, με τον παρουσιαστή να της απαντά: «Πόσο; Πόσο; Τι πίνει και δεν μας δίνει;».

Και αφού "συνήλθε", εκείνη ξεκίνησε να παρουσιάζει τα προϊόντα της: «Πίνω τα προϊόντα που θα σας παρουσιάσω, αυτό είναι το ελιξίριο της νεότητάς μου». Εξήγησε πως η κάθε συσκευασία στοιχίζει 17 ευρώ και τότε ήταν που για δεύτερη φορά όλοι έμειναν άφωνοι! Το γεγονός, όμως, πως δεν σταματούσε να μιλάει ώστε να της κάνουν ερωτήσεις και να εκφράσουν τις απόψεις τους οι επενδυτές, εκνεύρισε τη Λιλή Περγαντά, η οποία δεν κρατήθηκε και της είπε: «Δεν με αφήνετε να τελειώσω όμως».

Η ίδια, παρόλα αυτά, συνέχισε και μετά "τα έβαλε" και με τον Χάρη Βαφειά, λέγοντας: «Πρέπει να πάρει και κανένα συμπλήρωμα, να χάσει και κανένα κιλό, γιατί τα κιλά αυτά εδώ είναι λίγο κακά».

Χαμός έγινε και με τον Τζόνιο Τοντόροφ, ο οποίος δεν κατάφερε να ενθουσιάσει με την πρότασή του, αλλά κατάφερε να σοκάρει την Μαρία Χατζηστεφανή μόλις αποκάλυψε πόσα χρωστάει στην εφορία.

«Ο συγκεκριμένος κωδικός είναι ένα κρεβάτι για την αποκατάσταση της σπονδυλικής στήλης. Έχει πέντε προγράμματα που κάνουν τέντωμα, τράβηγμα σπονδυλικής στήλης και χαλάρωση με υπέρυθρη ακτίνα, μαγνητικά πεδία και αρνητικά ιόντα. Μπορεί κανείς να το βρει εντελώς δωρεάν στα καταστήματα μας! Κάθε μέρα για 30 λεπτάκια εντελώς δωρεάν! 365 μέρες τον χρόνο», ξεκίνησε να λέει και συνέχισε:

«Οι αστροναύτες από την NASA της Ιαπωνίας, για να λύσουν αρκετά σοβαρά προβλήματα μετά από την μυϊκή ατροφία, χρησιμοποιούν το υλικό που έχουν από την εταιρεία μας».

«Η NASA έχει μαγαζί στην Ιαπωνία;», αναρωτήθηκε, ο Χάρης Βαφειάς.

«Σας είπα ότι η εταιρεία συνεργάζεται με την NASA της Ιαπωνίας. Οι αστροναύτες που έρχονται από πάνω, από την NASA, παθαίνουν μυϊκή ατροφία. Μία από τις πατέντες που έχει βγάλει η εταιρεία είναι για τα ρούχα των αστροναυτών που είναι με το υλικό αυτό», επέμεινε εκείνος, αλλά δεν έπεισε.

Dragons' Den NASA