The Break με τη Βάσω Λασκαράκη: Τι θα δούμε την Κυριακή (27/1)

Οι καλεσμένοι αυτής της εβδομάδας

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
The Break με τη Βάσω Λασκαράκη: Τι θα δούμε την Κυριακή (27/1)

Συνεντεύξεις που θα συζητηθούν, όμορφες συναντήσεις, celebrities, μαγειρική, μόδα, ομορφιά. Όλα όσα θα γίνουν το ευχάριστο διάλειμμα της εβδομάδας, την Κυριακή 28 Ιανουαρίου στις 17.00 στο «The Break» με τη Βάσω Λασκαράκη.

Η Ρένια Λουιζίδου μιλά για τις αισθητικές επεμβάσεις, την πίεση της κοινωνίας προς τη γυναίκα που μεγαλώνει και το σεξ σε μεγαλύτερη ηλικία. Παίρνει θέση για τις αντιδράσεις που προκάλεσε η σειρά που πρωταγωνιστεί και αποκαλύπτει τον λόγο που επέλεξε να αλλάξει σχολείο στον γιο της Βίκτωρα. Θυμάται την αμήχανη στιγμή που την αναγνώρισαν στο εξωτερικό ενώ έλεγε «φρικτά πράγματα» μπροστά από ένα μαγαζί με εσώρουχα και ένα περιστατικό στη Disneyland που τη συνέδεσε με τον... Γκούφυ.

Δείτε επίσης: Άρης Καβατζίκης: «Πέρασε τώρα αλλά ξέρεις τι βάσανο ήταν...» - Η αποκάλυψή του για την δικαστική διαμάχη με την Ελένη Μενεγάκη

O Χρήστος Φερεντίνος υποδέχεται το «Break» στο καμαρίνι του, μας δείχνει την προετοιμασία του για το γύρισμα και μας ξεναγεί στο στούντιο του «Μονομάχου» και της μουσικής εκπομπής «Σάββατο με φίλους!».

We are family με τη Λένα Μαντά, την κόρη της Μαρία και τον γιο της Αλέξανδρο. Η κόντρα μάνας - κόρης που οδήγησε τη συγγραφέα στον ψυχολόγο, η στήριξη των παιδιών της στη μάχη της με τον καρκίνο και οι παράλογες απαιτήσεις των αναγνωστών της.

Η Βάσω φτιάχνει κοτόπουλο με λαχανικά στη γάστρα, η Μελίνα Αλιμπέρτη παρουσιάζει τις τάσεις του 2024 στη μόδα και οι Μαχητές που έγιναν πιο διάσημοι κι από τους Διάσημους, κερδίζοντας το τηλεοπτικό κοινό του Survivor.

Αυτή η εκπομπή δε θα θέλεις να πάει σε break!

The Break
Κάθε Κυριακή στις 17:00, στον ΣΚΑΪ

Δείτε το τρέιλερ:

Λύγισε η Βάσω Λασκαράκη με την εξομολόγηση του Άρη Καβατζίκη στο The Break

Καλεσμένος της παρουσιάστριας την προηγούμενη Κυριακή ήταν ο Άρης Καβατζίκης, που μίλησε για τα παιδικά του χρόνια αλλά και για to bullying, που είxε δεχτεί από συμμαθητή του. Η Βάσω Λασκαράκη «λύγισε» με την εξομολόγηση του δημοσιογράφου στον αέρα της εκπομπής.

«Το δύσκολο ήταν στο λύκειο στη Θεσσαλονίκη“χοντρέ, γυαλάκια”, το ένα, το άλλο… πολλούς χαρακτηρισμούς και κλωτσιές. Θυμάμαι χαρακτηριστικά στην εκδρομή, έφαγα κλωτσιά, και το είχα καταγγείλει, είχα πάει στον λυκειάρχη, δεν είχε κάνει τίποτα.Εύχομαι, αυτός ο άνθρωπος που μου έκανε το bullying, αν είναι σε αυτόν τον κόσμο και μας βλέπει, να έχει γίνει τουλάχιστον ένας καλός μπαμπάς για τα παιδιά του.Τον συγχωρώ» ανέφερε ο δημοσιογράφος μεταξύ άλλων.