Dragons' Den Greece II (16/2): Η απίστευτη πρόταση του Βαφειά - «Αν μπει το καλάθι...»

Με κομμένη την ανάσα οι επιχειρηματίες

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Dragons' Den Greece II (16/2): Η απίστευτη πρόταση του Βαφειά - «Αν μπει το καλάθι...»

Με έναν... ιδιαίτερο τρόπο θα γίνουν οι αποψινές επενδύσεις στο Dragons' Den Greece IΙ, το μεγαλύτερο reality επιχειρηματικότητας. Απόψε, Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου στις 22:00, ο Χάρης Βαφειάς παίρνει θέση και σημαδεύει την μπασκέτα λέγοντας: «Αν το βάλω θα έχετε προσφορά, Maria style!», με τους επιχειρηματίες να κρατούν την ανάσα τους. Θα βρει η μπάλα τον στόχο;

Δείτε sneak preview από το αποψινό επεισόδιο:

Δείτε επίσης: Dragons' Den highlights (9/2): «Διαγνώστηκε στο φάσμα του αυτισμού και...» - "Λύγισαν" οι επενδυτές! Εκνευρίστηκε ο Βαφειάς και εκείνος σχεδόν τα έχασε όλα

Πάνω από μισό εκατομμύριο ευρώ, οι επενδύσεις στο Dragons' Den Greece II

Στα 4 πρώτα επεισόδια του Dragons' Den Greece ΙΙ, έχουν γίνει επενδύσεις και συμφωνίες 516.000€! Το 5ο επεισόδιο του μεγαλύτερου reality επιχειρηματικότητας παγκοσμίως, έρχεται απόψε, Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου, στις 22:00 με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη, με ακόμα περισσότερες επιχειρηματικές προτάσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε επικερδείς συμφωνίες.

Στο αποψινό επεισόδιο του Dragons' Den Greece II οι διαπραγματεύσεις και τα deals θα είναι για άλλη μια φορά σκληρά, τόσο μεταξύ των Ελλήνων επενδυτών όσο και με τους φιλόδοξους επιχειρηματίες που θα τους παρουσιάσουν τις ιδέες τους.

Το ερώτημα είναι ποιοι από τους επιχειρηματίες θα φύγουν με μία πολυπόθητη επένδυση, καθώς πολλοί είναι αυτοί που έχουν μια επιχειρηματική ιδέα αλλά λίγοι αυτοί που συνδυάζουν όσα χρειάζεται για την κάνουν να πετύχει. Την απάντηση στα φιλόδοξα επιχειρηματικά σχέδιά τους θα δώσουν απόψε στις 22:00 οι Έλληνες Dragons.

Το Dragons' Den Greece II έρχεται απόψε και κάθε Παρασκευή στις 22:00 στον ΑΝΤ1, με ακόμα μεγαλύτερες επενδύσεις.

Δείτε το trailer:

«Dragons' Den Greece» απόψε στις 22:00 και κάθε Παρασκευή στον ΑΝΤ1

Συντελεστές:

Executive Producers: Michael Iskas, Σάκης Τανιμανίδης

Showrunner: Άτζυ Ντρίβα

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Αντώνης Λιναρδάτος

Οργάνωση Παραγωγής: Δημήτρης Κοντογιάννης

Αρχισυνταξία: Νατάσα Λιαπάκη

Σκηνογραφική Επιμέλεια: Γιάννης Βάμβουρας

Σκηνοθεσία: Ειρήνη Λουκάτου

Εκτέλεση Παραγωγής: Antenna Studios