Dragons' Den Greece II: «Θα σου κάνω μία προσφορά, αλλά δεν θα σου αρέσει...» - Ανεβαίνουν τα ποσά στις επενδύσεις

Δείτε sneak preview

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Dragons' Den Greece II: «Θα σου κάνω μία προσφορά, αλλά δεν θα σου αρέσει...» - Ανεβαίνουν τα ποσά στις επενδύσεις

Οι Dragons γίνονται ακόμα πιο σκληροί και αδίστακτοι. Πόσοι από τους επιχειρηματίες θα καταφέρουν να κλείσουν συμφωνία μαζί τους; Στο αποψινό επεισόδιο το Dragons' Den Greece II στον ΑΝΤ1, η Μαρία Χατζηστεφανή έρχεται με μία διαφορετική πρόταση. «Θα σου κάνω μία προσφορά, αλλά δεν θα σ' αρέσει», λέει χαρακτηριστικά.

Και εξηγεί στη συνέχεια: «Θα έχουμε ένα συμβόλαιο που θα δουλεύεις για μένα, αλλά αυτή τη στιγμή η εταιρεία χρειάζεται επαγγελματικό management και κάποιον που θα κάνει telemarketing σε όλη την Ευρώπη. Αυτό μπορούμε να το πούμε στα 10 εκατομμύρια. αλλά όχι μαζί σου». Τι θα επιλέξει η επίδοξη επιχειρηματίας απέναντί της;

Δείτε sneak preview:

Δείτε επίσης: Dragons' Den 16/2 highlights: Καλλονή πρώην παίκτρια My style rocks έγινε επιχειρηματίας, η ειρωνεία από τη Χατζηστεφανή και τα κλάματα στο πλατό του ΑΝΤ1

Πάνω από 600.000€ οι επενδύσεις στο Dragons' Den Greece II

Στα 5 πρώτα επεισόδια του Dragons' Den Greece, έχουν γίνει επενδύσεις και συμφωνίες 651.000€! Το 6ο επεισόδιο του μεγαλύτερου reality επιχειρηματικότητας παγκοσμίως, έρχεται απόψε, Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου, στις 22:00 με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη, με σκληρές διαπραγματεύσεις μεταξύ των Ελλήνων επενδυτών με τους φιλόδοξους επιχειρηματίες.

Το ερώτημα είναι ποιοι από τους επιχειρηματίες θα φύγουν με μία πολυπόθητη επένδυση, καθώς πολλοί είναι αυτοί που έχουν μια επιχειρηματική ιδέα αλλά λίγοι αυτοί που συνδυάζουν όσα χρειάζεται για την κάνουν να πετύχει και να πείσουν τους Dragons να γίνουν συνοδοιπόροι τους. Στο αποψινό 6ο επεισόδιο του Dragons' Den Greece II η ζωή κάποιων επιχειρηματιών θα αλλάξει σίγουρα προς το καλύτερο, καθώς θα τους χαρίσει πολύτιμους συνεργάτες και πολλά υποσχόμενες συμφωνίες για τις επιχειρήσεις τους.

Το Dragons' Den Greece II έρχεται απόψε και κάθε Παρασκευή στις 22:00 στον ΑΝΤ1, με ακόμα μεγαλύτερες επενδύσεις.

Δείτε το trailer:

«Dragons' Den Greece», Απόψε στις 22:00 και κάθε Παρασκευή στον ΑΝΤ1

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

  • Executive Producers: Michael Iskas, Σάκης Τανιμανίδης
  • Showrunner: Άτζυ Ντρίβα
  • Διεύθυνση Φωτογραφίας: Αντώνης Λιναρδάτος
  • Οργάνωση Παραγωγής: Δημήτρης Κοντογιάννης
  • Αρχισυνταξία: Νατάσα Λιαπάκη
  • Σκηνογραφική Επιμέλεια: Γιάννης Βάμβουρας
  • Σκηνοθεσία: Ειρήνη Λουκάτου
  • Εκτέλεση Παραγωγής: Antenna Studios