J2US: Θα ξεσηκωθεί όλο το πλατό του Alpha - Η guest τραγουδίστρια που έκλεισε ο Κοκλώνης για το Σάββατο 2/3

Είναι επίσημο!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
nkoklonis - Instagram
nkoklonis - Instagram

Πριν από λίγες μόλις εβδομάδες έκανε πρεμιέρα στον Alpha το Just the 2 of us και ο παραγωγός - παρουσιαστής του show, Νίκος Κοκλώνης ετοιμάζει εκπλήξεις, που ενθουσιάσουν το τηλεοπτικό κοινό στα επόμενα lives.

Σε ότι αφορά το 3ο όμως live του J2US έγινε γνωστό, πως θα ανέβει στη σκηνή μια τραγουδίστρια που ξέρει πολύ καλά να ξεσηκώνει τον κόσμο τόσο με τη φωνή της, όσο και με το ρεπερτόριο που τραγουδάει στις εμφανίσεις της.

Δείτε επίσης: J2us - αποκλειστικό: Είναι ζευγάρι και το κρύβουν από όλους!

Η guest τραγουδίστρια που θα εμφανιστεί το Σάββατο 2/3 στο J2US

Τα ευχάριστα έγιναν γνωστά μέσα από το instagram, καθώς η ίδια η Τζένη Κατσίγιαννη ανακοίνωσε με ένα story, πως θα ανέβει στη σκηνή του Just το Σάββατο 2 Μαρτίου μαζί φυσικά με το μουσικό επιτελείο της,

J2US - Guest - Κατσίγιαννη

H εγκυμονούσα που θα μπει στο show μαζί με τον σύντροφό της

Από την Τζώρτζια Συρίχα

Ήμασταν οι πρώτοι που ανακοινώσαμε την εγκυμοσύνη της νεαρής και ταλαντούχας Ανδρομάχης και μιλήσαμε για την απέραντη ευτυχία που ζει με τον σύντροφό της Γιώργο Λιβάνη. Είμαστε οι πρώτοι επίσης που σας ανακοινώνουμε και άλλα ευχάριστα νέα που συμβαίνουν στο ζευγάρι και που έχουν να κάνουν με τα επαγγελματικά τους αυτή την φορά, καθώς είναι έτοιμοι να εμφανιστούν στο “Just the 2 of us”.

Απίστευτο και όμως αληθινό! Οι δυο ερωτευμένοι τραγουδιστές στις επόμενες εβδομάδες θα μπουν στο παιχνίδι και θα διαγωνιστούν, έτοιμοι προφανώς μεταξύ άλλων να μιλήσουν - όχι μόνο για τον έρωτά τους που είναι γνωστός εδώ και καιρό αλλά δεν τον παραδεχόντουσαν - και για το παιδί που περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία. Η τραγουδίστρια άλλωστε διανύει τον 3ο μήνα της εγκυμοσύνης της και ήδη η κοιλίτσα της έχει αρχίσει να φαίνεται για τα καλά.

Ανδρομάχη – Γιώργος Λιβάνης: Μπαίνουν στο J2us και παντρεύονται!

Η Ανδρομάχη που μπαίνει στο J2us

Και επειδή σας μεταφέρουμε από πρώτο χέρι όλα όσα μαθαίνουμε. και άλλα ευχάριστα οσονούπω περιμένουμε από το ζευγάρι των νεαρών και ανερχόμενων τραγουδιστών, της Ανδρομάχης και του Γιώργου Λιβάνη. Οι δυο τους συζούν άλλωστε από την πρώτη σχεδόν στιγμή που έγιναν ζευγάρι και είναι θέμα χρόνου όπως ακούω πολύ σύντομα και προτού ακόμα φέρουν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί να παντρευτούν με πολιτικό γάμο και αργότερα με θρησκευτικό.

“Η αγάπη αυτή” λέγεται το νέο τους τραγούδι που κυκλοφόρησε από την Panik records και όπως έχουμε καταλάβει τίποτα δεν συμβαίνει τυχαία...

Οι δυο τους υμνούν τον έρωτά τους και την αγάπη τους και η απέραντη ευτυχία είναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους. Αυτός ο θυελλώδης έρωτας των δυο νεαρών παιδιών που έχουν αρχίσει να αφήνουν το στίγμα τους στην ελληνική δισκογραφία ήρθε για να μείνει και θα έχουμε μάλλον να μιλάμε αρκετά για αυτούς τους επόμενους μήνες...