Πόπη Τσαπανίδου: Δεύτερο ηχηρό “όχι” στον ΣΚΑΙ!

Τα ταξίδια και τα εγγόνια την τράβηξαν από την δημοσιογραφία!

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Μετά την ηχηρή αποχώρησή της από την θέση εκπροσώπου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, όπου έμεινε για 6 μήνες και αφού δεν κατάφερε να εκλεγεί ως υποψήφια στο ψηφοδέλτιο επικρατείας, λόγω της ήττας που υπέστη το κόμμα, η Πόπη Τσαπανίδου, αξιοποίησε τον ελεύθερο χρόνο διασκεδάζοντας και κάνοντας ταξίδια. Αρχικά έκανε ένα ταξίδι στην Καραιβική, κολύμπησε στα καταγάλανα νερά και τις παραλίες της δείχνοντας να απολαμβάνει την ζωή και αναρτώντας φωτογραφίες από την εμπειρία της αυτή στον λογαριασμό της στο Instagram (δείτε εδώ φωτογραφίες αλλά και πόσο κόστισε το χλιδάτο ταξίδι της).

Στη συνέχεια ανέφερε ότι πάει ταξιδάκι «για λόγους προσωπικούς και χαρούμενους». Αυτοί οι προσωπικοί και χαρούμενοι λόγοι ήταν ότι η μια από τις δίδυμες κόρες της Μαρίνα, που έχει παντρευτεί τον Ιταλό Βιτόριο, γέννησε τον δεύτερο γιο τους Αουρέλιο. Το ζευγάρι έχει ήδη έναν γιο 3 ετών, τον Ετόρε που επίσης έχει ξετρελάνει την διάσημη γιαγιά του.

“Γέμισε ο κόσμος μου” λέει η δημοσιογράφος για τα εγγόνια της και απολαμβάνει στο έπακρο την νέα της ζωή, όσο ποτέ άλλοτε, μακριά από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις και το άγχος. Ίσως είναι η πρώτη φορά που μπορεί ανενόχλητη να είναι μαζί με την οικογένειά της και να μην χτυπάνε τα τηλέφωνα που να την διακόπτουν από τέτοιες υπέροχες στιγμές.

Για την ώρα στις επαγγελματικές προτάσεις που της γίνονται εκείνη επιμένει να αρνείται και βάζει σε πρώτο πλάνο τις προσωπικές της ανάγκες. “Θα μείνει εκτός των media για αρκετό καιρό”; αναρωτιώνται τουλάχιστον μέχρι στιγμής στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια που γνωρίζουν πόσο εργασιομανής είναι η Πόπη Τσαπανίδου και ότι δεν μπορεί να μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς την άλλη μεγάλη της αγάπη την δημοσιογραφία.

Πόπη Τσαπανίδου: Δεύτερο ηχηρό “όχι” στην δημοσιογραφία!

Ο ρόλος της στον ΣΥΡΙΖΑ, η εκλογική ήττα και η παραίτησή της αμέσως μετά, την έκαναν να αποστασιοποιηθεί από τον χώρο της πολιτικής με τον οποίο “φλέρταρε” μέχρι πρότινος. Η Πόπη Τσαπανίδου έχει αποφασίσει να πάρει τον χρόνο της εκτός κάθε επαγγελματικής δραστηριότητας και να χαλαρώσει, να χαρεί τις δικές της οικογενειακές στιγμές, και αρνείται μέχρι στιγμής να ενδώσει σε σημαντικές προτάσεις που της γίνονται συνεχώς. Και ενώ λίγο καιρό πριν τα δημοσιεύματα την ήθελαν να επιστρέφει στην δημοσιογραφία, μετά από πρόταση του Δημήτρη Μελισσανίδη για να αναλάβει επιτελική θέση στον Όμιλο της Ναυτεμπορικής, εκείνη με την σειρά της διέψευσε την είδηση αυτή.

Ωστόσο μια νέα τηλεοπτική πρόταση από τον ΣΚΑΙ κάνει την ανατροπή στα σημερινά δεδομένα, καθώς στα πλαίσια της αναπροσαρμογής του ενημερωτικού προγράμματος για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, το κανάλι έδειξε ενδιαφέρον για μια πιθανή συνεργασία μαζί της. Εκείνη λένε οι πληροφορίες ότι μέχρι στιγμής αρνείται την επιστροφή της στο κανάλι του Φαλήρου, όπως και σε οποιαδήποτε δραστηριότητα. Οι προσπάθειες για να την μεταπείσουν από την πλευρά του σταθμού είναι συνεχόμενες αλλά μέχρι τώρα δεν το έχουν καταφέρει. Ωστόσο αναμένεται νέος κύκλος συζητήσεων για να της αποσπάσουν το πολυπόθητο “ναι” Θα το καταφέρουν; Θα δούμε...

Να θυμίσουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η Πόπη Τσαπανίδου συνεργάζεται με το κανάλι του Φαλήρου, το διάστημα 2010- 2013, για 3 χρόνια παρουσίαζε την εκπομπή “ΣΚΑΙ τώρα” με επιτυχία και έφυγε από εκεί για να πάει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR.